EloMEntorin Elon ihmettelyä – Blogini tarkoitus

Istun kannonnokassa ja katselen pilviä ja puiden latvoja, jotka jylhinä ja hiljaisina keinuvat tuulen hellässä syleilyssä. Olen kuin lapsuuteni tv-sarjan Havukka-ahon ajattelija Veikko Huovisen tekstein syvällisine mietintöineen ja sutkautuksineen. Itse en ole ihan niin luova ajatusteni kanssa, mutta haluan antaa niiden lentää vapaasti ja pukea ne kirjoituksikseni tuoden esille omia kokemuksellisia asioita ja niiden ihmettelyä elämässäni.

Elämä on elämistä varten, ei jarruttelua tai pelkoa. Pitää heittäytyä uuteen ja sitä tämä totisesti minulle on! Olen ollut elämässäni varmistelija, suorittaja ja perfektionisti. Kuitenkaan mikään elämässäni ei ole ollut niistä huolimatta täydellistä. Ei lähellekään, mutta riittävän hyvää saadessani olla nyt ja tässä näitä sanoja kirjoittamassa.

Blogini tarkoituksena on jakaa Sinulle lukijani, ihmettelyjäni tavallisen elämäni rehellisistä asioista. ”Normaali elämä” on nyt tapetilla kaikissa tuuteissa. Useat kuvaavat erilaisissa medioissa tavallista päiväänsä, mielenkiintoisia harrastuksiaan tai uusia taitojaan. Minun tarkoitukseni tässä on pohtia elämäni asioita monelta kantilta, eri näkökulmista.

Aiheeni blogini sisällöiksi ovat tuttuja juttuja, arkipäiväisiä asioita. Ne vain kirjoittelen omasta näkökulmastani tuon päiväisen tunnetilani tai ajattelutapani mukaan. Huomenna voin olla jo toista mieltä, koska kehittyminen ja muutos on luvallista. Ainakin minun blogissani.

Näitä minulle tärkeitä perusperiaatteita ja aihealueita haluan sivuta kirjoituksissani:

  • Itsensä ja toisten kunnioittaminen on tärkeää!
  • Yksin ei kannata jäädä!
  • Arki voi olla juhlaa!
  • Uskalla tehdä jotakin toisin!
  • Sinä olet elämäsi tärkein ihminen!
  • Kehosi on temppelisi!
  • Kaikista pienistä asioista voin oppia ja myös iloita!
  • Olen rehellinen itselleni ja muille!
  • Olen kiitollinen!

Blogini esittelee myös osaltaan toimintani perusteita ja tutustuttaa minua Sinulle. Toivon myös, että voisit löytää jotain itsellesi käyttökelpoista joko sanoistani tai Elomentorin palveluista. Tervetuloa seuraamaan elämän tavallisia asioita minun kannaltani katsottuna.

Anne ❤ Elomentorisi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: