Intuitiivinen hoito

EloMEntorin intuitiivinen hoito

EloMEntorin intuitiivinen hoito auttaa rentouttamaan kokonaisvaltaisesti niin kehoasi kuin mieltäsi. Se voi tasapainottaa ja rauhoittaa kehoasi ja puhdistaa tukkeutuneita energiajärjestelmiäsi tämän hetkisen tarpeesi mukaan. Se voi avata uusia ajattelumalleja tai voi selkeyttää reaktioitasi tämän hetkisessä elämässäsi. Se voi myös tukea esimerkiksi rajojesi asettamista ja voi syventää itsesi löytämistä. EloMEnttorissa hoidon keskeisenä elementtinä on lisätä maadoittavaa eli ”jalat maassa” -olotilaa.

EloMEntorin intuitiivinen hoito toteutetaan joko omana lähi- tai kaukohoitona tai muun hoidon/ohjauksen yhteyteen lisättynä. Ensimmäinen tai ensimmäiset hoitokerrat teen mielellään lähihoitoina.

Ilmoitathan ajanvarauksen yhteydessä halukkuudestasi intuitiivisen hoidon yhdistämiseen muuhun käsittelyyn tai ohjaukseen (huomaa pieni hintalisä).

  • Elomentorin fysio- tai lymfaterapiaan
  • Elomentorin ohjausten yhteyteen (liikunta-, ravinto- tai henkisen hyvinvoinnin ohjaus)
  • Elomentorin tiibetiläiset -yksilöohjaukseen

Intuitiivisen hoidon oppini pohjautuu lähes puolentoista vuoden mittaiseen, Heli Heiskasen järjestämään Intuitiivisen hoidon koulutukseen. Siellä syvennyttiin energiahoitoon laaja-alaisesti oppien hoitotyön eettiset periaatteet sekä ymmärtämään niin energia-anatomiaa kuin ihmisen henkisiä ja emotionaalisia prosesseja. Koulutus oli niin hoitajana kehittymisen kuin oman henkisen kasvun matka. Monipuolisten harjoitteiden kautta opittiin hoitavaa läsnäoloa ja kohtaamista sekä kosketusta ja hoitavan, eheyttävän valon kanavoimista. Valmistuminen edellytti koulutusosioiden välissä tehdyt asiakasharjoitukset ja eri teemaiset kehitystehtävät kirjallisine raportteineen sekä kirjallisen lopputyön, jonka esitys tuli liittää johonkin taiteenalaan tai omaan harrastukseen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: