Henkisen hyvinvoinnin ohjaus / Lightfulness Coaching

EloMEntor henkisen hyvinvoinnin ohjaus eli Lightfulness Coaching

Elomentorin henkisen hyvinvoinnin ohjaus sopii Sinulle, kun stressi painaa päälle, kaipaat muutosta elämäntilanteeseesi tai asiat ovat jollakin tavalla solmussa elämässäsi. Ohjaukseni pyrkii auttamaan Sinua löytämään omien elämäntapahtumiesi ymmärrystä ja merkitystä sekä selkeyttää omaa tapaasi elää. Ohjauksen kautta kehität itsetuntemustasi ja läsnäolotaitojasi. Luottamuksesi elämään vahvistuu löytämällä rakkautta ja kiitollisuutta sekä iloa ja valoa arkeesi.

Ohjauksen kesto on 60-90 min Zoomin, Skypen tai puhelimen kautta. Aloita yhdellä ohjauksella, mutta kolmen kerran sarjaohjaus on suositeltavaa. Elomentorissa henkiseen hyvinvoinnin ohjauksessa voidaan käsitellään myös rinnalla elämäntapamuutoksiin ja ravitsemukseen liittyviä asioita ja osa ohjauskerroista voidaan toteuttaa myös kävelylenkin yhteydessä.

Varaa aikasi Elomentorin henkisen hyvinvoinnin ohjaukseen ja aloita loppuelämäsi ensimmäinen päivä jo tänään!

Elomentorin henkisen hyvinvoinnin ohjauksen rinnalla suosittelen

  • Elomentorin rentouttavia käsittelyitä
  • Elomentorin tiibetiläiset -yksilöohjausta
  • Elomentorin luovatanssi -yksilöohjausta

Tietotaitoni henkisen hyvinvoinnin ohjaukseen on muodostunut Lightfulness Coaching -koulutuksen opeista, pitkästä työhistoriasta kuntoutuksen ja hyvinvoinnin aloilta sekä omasta kokemusasiantuntijuutta vahvistaneesta elämänkokemuksestani.

%d bloggaajaa tykkää tästä: