Liikuntaohjaukset

EloMEntorin liikuntaohjaukset

Elomentorin liikuntaohjaus on yksilöllisesti sinun tarpeisiisi kohdistuvaa tiettyyn liikuntalajiin tai kehosi käyttöön kohdistuvaa liikkeiden ja liikesarjojen ohjausta. Annen tärkein tehtävä on löytää tämän hetkisen kehosi tilanteen haaste yhdessä sinun kanssasi ja lähteä hiomaan pienin askelin uudenlaista kehonkäyttöä harrastuksessasi. Yleinen kehonhuolto venyttelemällä ja lihasepätasapainoa parantamalla tai painonhallintaan liittyvä liikkuminen ovat myös mahdollisia. Harjoituksia voidaan tehdä eri ympäristöissä tilanteesta ja tarpeesta riippuen.

Annella on omaa kokemusta joogasta, pilateksesta, eri pallopeleistä (tennis, sulkapallo, pingis, golf, jalkapallo, lentopallo, salibandy), tanssiliikunnasta, uinnista, vesijuoksusta, hiihdosta, luistelusta, sauvakävelystä ja kuntosaliharjoittelusta.

Elomentorin erikoisuutena ovat niin yksilöohjauksena kuin myös tilauksesta ryhmämuotoisena toteutettavat

  • UUTUUS! Feetup -tuoliharjoitus, jonka avulla saat uuden tavan lisätä vartalosi hallintaa. Se vaikuttaa lisäksi niin aivojen hapensaantiin, lantiopohjan elimistön aktiviteettiin kuin suoliston toimintaan.
  • Elomentorin tiibetiläiset -voimistelusarja, jossa ikivanhaa munkkien Viiden tiibetiläisen sarjaa Anne soveltaa portaittain sinun tahtiisi. Sarjan liikkeet notkistavat niveliäsi, vahvistavat kehoasi ja mieltäsi sekä tasapainottavat kehosi energioita.
  • Elomentorin luovatanssi, jossa Anne yhdistelee eri musiikkilajeja kehoasi helliväksi kokonaisuudeksi. Halutessasi voit saada myös ohjausta eri tanssilajeissa. Sisältö muokataan sinun tai ryhmän tarpeisiin.

Liikuntaohjaus voi linkittyä myös

  • Elomentorin fysioterapiaan
  • Elomentorin lymfaterapiaan

Tervetuloa oppimaan uutta itsestäsi!

%d bloggaajaa tykkää tästä: