Ryhmät

EloMEntorin ryhmät

EloMEntorin ryhmät Paloheinässä toimivat tilauksesta pienryhminä 3-10 henkilölle toiminnasta ja sisällöstä riippuen. Kysy lisää elomentor@gmail.com / 0407715180 Anne.

Tilausryhmiä voidaan soveltaa leivonta- tai hyvinvointi-iltapäiviin, polttareihin, syntymäpäiviin tai baby showereihin, joissa halutaan ohjelma sitoa terveyden ja hyvinvoinnin ympärille. Päivänsankarille voidaan liittää yhteisen luento- tai liikuntapainotteisen ohjelman oheen myös oma hoitotuokio EloMEntorin hoidoista.

Voit pyytää myös Annea mukaan suunnittelemaan ja ohjaamaan ohjelmaa sinun itsesi järjestämään tapahtumaan tai miniretriittiin.

Elomentorin ryhmätoiminta voidaan soveltaa ryhmäsi tarpeisiin. Valittavina ovat mm.

  • EloMEntorin luovantanssi tai muut tanssit (mm. salsa, vatsa-, lava- ja kansantanssit)
  • EloMEntorin tiibetiläiset- voimistelusarja
  • sauvakävelyn opastus
  • EloMEntorin Loppuelämäni ensimmäinen päivä- ja EloMEntorin Sinä olet oman elämäsi tärkein ihminen- luennot www.elomentor.fi/luennot/
  • EloMEntorin eväät- ohjaukseen kuuluva tattarihapanleipäkurssi

EloMEntorin tiibetiläiset

EloMEntorin tiibetiläiset perustuvat ikivanhaan, munkkien voimistelusarjaan, Viiteen tiibetiläiseen. Sarja on nousujohteinen ja jokaiselle yksilöllisesti muokattavissa. Varsinkin alussa Anne soveltaa fysioterapeuttisella osaamisellaan liikkeitä Sinulle sopiviksi. Kokonaisuudessaan sarja koostuu 10 viikon jaksosta, jonka jälkeen voit toteuttaa sarjaa päivittäisenä elinvoimaasi lisäävänä harjoitteena. Ystävien kanssa yhdessä voitte aloittaa uuden nuorentavan aamu- tai iltavoimistelun. Voit aloittaa harjoittelun aluksi myös yksilöohjauksessa.

EloMEntorin luovatanssi

EloMEntorin luovatanssi koostuu luovasti sovellettavista eri tanssilajeista, myös halutessasi sovellettuna chakrojen luonnetta myötäillen. Hyödynnämme musiikin voimaa kehomme liikuttajana ja opimme uusia liikesuuntia sekä hallintaa koko vartaloon. Tavoitteena on saada keho lämpiämään, notkistumaan ja rentoutumaan lempeiden, mutta lämmittävien liikkeiden myötä. Tanssiminen lisää myös sisäistä iloa. Tule yhdessä ystäviesi kanssa kokemaan tanssin riemua!

EloMEntorin tattarihapanleipäkurssi

Kurssi toteutetaan Paloheinässä kotonani. Leivontailtapäivän kesto on neljä tuntia. Se sisältää kädestä pitäen taikinan teon aina juuren herättelystä taikinan leipomiseen. Saat mukaasi juuren, maistiaisia ja kirjallisen ohjeen. Suositeltava ryhmä 4-6 hlöä. Hinta 80€.

Voidaan toteuttaa myös etänä, kun juuret on saatu toimitettua ensin osallistujille. Kysy lisää Anne elomentor@gmail.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: