Ravinto-ohjaus

EloMEntorin ravinto-ohjaus

Onko Sinulla suolisto-ongelmia, särkeekö nivelesi tai onko sinulla haastetta painohallinnassa?

Elomentorin ravinto-ohjaus on Sinun olotilasi kohentamista peilaten oireitasi ravitsemuksesi sisältöön, ruoansulatuselimistösi toimintaan ja tarvittaessa koko elämääsi. Lähdemme yhdessä tutkimaan millä pienillä muutoksilla saisit tilanteeseesi kohennusta. Varaa aika ajanvarauskalenteristani ja tule netin tai puhelimen kautta tapahtuvaan ohjaukseeni tai lähitapaamiseeni Paloheinään, Pohjois-Helsinkiin.

Elomentorin ravinto-ohjaus perustuu funktionaalisen lääketieteen oppeihin ravinnon vaikuttavasta voimasta niin kehoomme kuin mieleemme. Syömällämme ravinnolla, ruokailutottumuksilla ja -tavoilla on suuri merkitys terveyteemme ja hyvinvointiimme. Opettelemme yhdessä löytämään sinulle sopivan tavan syödä ja mahdollisesti sitä tukevat muut elintavat.

Elomentorin ravinto-ohjaukseen voit yhdistää

  • Elomentorin eväät- ohjauksen
  • Elomentorin liikuntaohjauksen
  • Elomentorin fysioterapian
  • Elomentorin lymfaterapian
  • Elomentorin henkisen hyvinvoinnin ohjauksen

”Hakeuduin Annen ohjaukseen ravintoon liittyvissä asioissa potiessani vaikeaa migreeniä, ja prosessista tulikin odotettua kokonaisvaltaisempi. Sain paitsi henkilökohtaisesti minulle räätälöityä ohjausta sopivasta ravinnosta, myös tärkeitä huomioita terveydestä, liikunnasta ja henkisestä hyvinvoinnista. Anne perehtyi tilanteeseeni perusteellisesti, vastaanotto oli aina lämmin ja hyväksyvä. Annen lempeä ja iloinen olemus loi turvallisuutta ja oli varmaan itsessäänkin parantavaa ja eheyttävää. Suosittelen lämpimästi.”

anne 58v

Kävin 13-vuotiaan poikani kanssa Annen ravinto-ohjauksessa ja se kannatti! Annen laaja tieto-taito terveellisestä ravinnosta ja sen vaikutuksista sekä mieleen että kehoon antoi meille potkua luoda uudenlaista, terveellisempää ruokakulttuuria perheeseemme.” 

niina 34v

”Annen ammattimainen, lempeä ja luotettava ohjaus on auttanut minua muuttamaan mm. ruokailu- ja liikuntatottumuksiani paljon. Voin sekä fyysisesti että henkisesti paremmin kuin ennen valmennuksen aloittamista. Lämmin suositus!”  

Nimim. nainen, pian 60 v