Eloa oloosi- ravinto-ohjaus

EloMEntorin Eloa Oloosi -paketin lisähöysteenä ravinto-ohjaus

Suoliston tai painonhallinnan haasteet

Särkevät nivelet

Toistuva päänsärky

Flunssakierre

Aivosumu

Kehon laaja-alaiset oireet

Kokonaisvaltainen stressi

Burnout – loppuunpalaminen

Väsymysoireet kehossa ja mielessä

Kaikki ylläolevat oireet voidaan yhdistää myös ravitsemukseen. Sillä mitä syömme, miten syömme ja milloin syömme on merkitystä hyvinvointimme ylläpidossa ja edistämisessä. Lisäksi suoliston kunnolla on suuri merkitys toipumiseemme, hyvinvointimme ylläpitämiseen tai sairastumisalttiuteemme.

Yhdistän ravinto-ohjausta Eloa oloosi -paketissa käsittely- ja rentoushoitoihini sekä henkisen hyvinvoinnin ohjaukseeni, sillä kaikki liittyy kaikkeen 💚

Yksilöllisen, terveellisen ravitsemuksen löytyminen tukee mm.

  • stressioireista, urheiluvammoista ja uupumuksesta toipumista
  • työssä jaksamista
  • vanhusten arjessa selviytymistä
  • lasten keskittymis- ja oppimiskykyä

Elomentorin ravinto-ohjaus perustuu funktionaaliseen näkemykseen ravinnon vaikuttavasta voimasta niin kehoomme kuin mieleemme. Lähdemme yhdessä tutkimaan millä pienillä arjen muutoksilla saisit tilanteeseesi jo heti kohennusta. Peruslähtökohtana voi usein olla pitkäjänteisempään paneutumista vaativa suoliston kunnostus. Lisäksi myös ravintolisistä saatu hyöty elimistölle ja mielen hyvinvoinnille on halutessasi osana ohjausta.

Jos kiinnostuit, niin varaa aika ja tule netin/puhelimen kautta tapahtuvaan Eloa oloosi -ohjaukseeni tai -lähitapaamiseeni EloMEntorin hoitotilaan Paloheinään, Pohjois-Helsinkiin tai Hämeenkadun Kauneushuoneelle Riihimäelle tai Pohjois-Karjalaan, Nurmekseen. Kysy lisää viestillä Anne 040-7715180 tai näiden sivujeni yhteydenottolomakkeella https://elomentor.fi/yhteystiedot/.

Jos tarvitset suoliston laajempaa kunnostusta ja tarkempaa tutkimista, niin teen yhteistyötä ravintovalmentaja Vilma Kohosen kanssa www.vilmanravintovinkit.fi Hänen kanssaan voit hyödyntää myös Nordic Laboratoriesin monipuolisia testejä.

Koulutukseni ravinto-osaamiseeni koostuu ProHealthin (Paula Heinonen) niin Terveyden tukipilarit- kuin FLT Ravintovalmentaja-koulutuksen sisältöjen tenttimisestä ja lukuisista asiakaskohtaamisista. Ravitsemustieteen perusteet olen suorittanut Helsingin yliopiston Avoimessa yliopistossa. Olen laajentanut funktionaaliseen lääketieteeseen perustuvia oppejani mm. Tervseysopisto Saluksessa, Lupaus Healthin ja Nordic Laboratoriesin järjestämissä koulutuksissa sekä Funktionaalisen lääketieteen yhdistyksen järjestämissä tai muissa terveys- ja hyvinvointiasioihin keskittyneissä seminaareissa. Työkokemukseni hyvinvointikaupassa syvensi tietojani ravintolisistä ja sain mahdollisuuden tutustua kiinalaisen lääketieteen ja intialaisen lääketieteen, ayurvedan sekä homeopatian perusteisiin. Lukuisat nettikoulutukset niin Suomesta kuin maailmalta ylläpitävät ja täydentävät ravitsemusosaamistani.

”Hakeuduin Annen ohjaukseen ravintoon liittyvissä asioissa potiessani vaikeaa migreeniä, ja prosessista tulikin odotettua kokonaisvaltaisempi. Sain paitsi henkilökohtaisesti minulle räätälöityä ohjausta sopivasta ravinnosta, myös tärkeitä huomioita terveydestä, liikunnasta ja henkisestä hyvinvoinnista. Anne perehtyi tilanteeseeni perusteellisesti, vastaanotto oli aina lämmin ja hyväksyvä. Annen lempeä ja iloinen olemus loi turvallisuutta ja oli varmaan itsessäänkin parantavaa ja eheyttävää. Suosittelen lämpimästi.”

anne 58v

Kävin 13-vuotiaan poikani kanssa Annen ravinto-ohjauksessa ja se kannatti! Annen laaja tieto-taito terveellisestä ravinnosta ja sen vaikutuksista sekä mieleen että kehoon antoi meille potkua luoda uudenlaista, terveellisempää ruokakulttuuria perheeseemme.” 

niina 34v

”Annen ammattimainen, lempeä ja luotettava ohjaus on auttanut minua muuttamaan mm. ruokailu- ja liikuntatottumuksiani paljon. Voin sekä fyysisesti että henkisesti paremmin kuin ennen valmennuksen aloittamista. Lämmin suositus!”  

Nimim. nainen, pian 60 v
%d bloggaajaa tykkää tästä: