Ravinto-ohjaus

EloMEntorin ravinto-ohjaus

Onko Sinulla suoliston tai painonhallinnan kanssa haasteita, särkeekö nivelesi tai pääsi usein vai onko Sinulla flunssaa tai muuten sumuinen ja väsynyt olo jatkuvasti? Elomentorin ravinto-ohjaus perustuu funktionaalisen lääketieteen oppeihin ravinnon vaikuttavasta voimasta niin kehoomme kuin mieleemme. Syömällämme ravinnolla, ruokailutottumuksilla ja -tavoilla on suuri merkitys terveyteemme ja hyvinvointiimme.

Elomentorin ravinto-ohjaus on Sinun olotilasi kohentamista peilaten oireitasi ravitsemuksesi sisältöön, ruoansulatuselimistösi toimintaan ja tarvittaessa koko elämääsi. Opettelemme löytämään sinulle sopivat syömisrytmit ja hyvinvointiasi tukevat elintavat. Lähdemme yhdessä tutkimaan millä pienillä muutoksilla saisit tilanteeseesi jo heti kohennusta. Peruslähtökohtana on kuitenkin aina pitkäjänteisempään paneutumiseen keskittyvä suoliston kunnostus.

Varaa aika ajanvarauskalenteristani ja tule netin tai puhelimen kautta tapahtuvaan ohjaukseeni tai lähitapaamiseeni Paloheinään, Pohjois-Helsinkiin.

Elomentorin ravinto-ohjaukseen voit yhdistää

  • Elomentorin eväät- ohjauksen
  • Elomentorin liikuntaohjauksen
  • Elomentorin fysioterapian
  • Elomentorin lymfaterapian
  • Elomentorin henkisen hyvinvoinnin ohjauksen
  • suoliston tarkemman tutkimisen ja testitulosten tulkinnan, jossa teen yhteistyötä Nordic Laboratoriesin Vilma Kohosen kanssa

Koulutukseni ravinto-osaamiseeni koostuu ProHealthin (Paula Heinonen) niin Terveyden tukipilarit- kuin FLT Ravintovalmentaja-koulutuksen sisältöjen tenttimisestä ja lukuisista asiakaskohtaamisista. Ravitsemustieteen perusteet olen suorittanut Helsingin yliopiston Avoimessa yliopistossa. Olen laajentanut funktionaaliseen lääketieteeseen perustuvia oppejani mm. Tervseysopisto Saluksessa, Lupaus Healthin ja Nordic Laboratoriesin järjestämissä koulutuksissa sekä Funktionaalisen lääketieteen yhdistyksen seminaareissa. Työkokemukseni kautta olen saanut opiskella myös ravintolisiin liittyviä asioita ja tutustua intialaisen lääketieteen, ayurvedan ja homeopatian perusteisiin. Lukuisat nettikoulutukset niin Suomesta kuin ympäri maailman ylläpitävät ja täydentävät jatkuvasti osaamistani.

”Hakeuduin Annen ohjaukseen ravintoon liittyvissä asioissa potiessani vaikeaa migreeniä, ja prosessista tulikin odotettua kokonaisvaltaisempi. Sain paitsi henkilökohtaisesti minulle räätälöityä ohjausta sopivasta ravinnosta, myös tärkeitä huomioita terveydestä, liikunnasta ja henkisestä hyvinvoinnista. Anne perehtyi tilanteeseeni perusteellisesti, vastaanotto oli aina lämmin ja hyväksyvä. Annen lempeä ja iloinen olemus loi turvallisuutta ja oli varmaan itsessäänkin parantavaa ja eheyttävää. Suosittelen lämpimästi.”

anne 58v

Kävin 13-vuotiaan poikani kanssa Annen ravinto-ohjauksessa ja se kannatti! Annen laaja tieto-taito terveellisestä ravinnosta ja sen vaikutuksista sekä mieleen että kehoon antoi meille potkua luoda uudenlaista, terveellisempää ruokakulttuuria perheeseemme.” 

niina 34v

”Annen ammattimainen, lempeä ja luotettava ohjaus on auttanut minua muuttamaan mm. ruokailu- ja liikuntatottumuksiani paljon. Voin sekä fyysisesti että henkisesti paremmin kuin ennen valmennuksen aloittamista. Lämmin suositus!”  

Nimim. nainen, pian 60 v
%d bloggaajaa tykkää tästä: