Fysioterapia

EloMEntorin fysioterapia Paloheinässä, Pohjois-Helsingissä

Elomentorin fysioterapiassa kohtaan Sinut kokonaisvaltaisesti kolmenkymmenen vuoden aikana kertyneellä kokemuksellani pyrkien löytämään juurisyyn tilanteeseesi niin kehostasi kuin elämäsi aikana tulleista haasteista.

Voit tulla lähiohjauksiini ja käsittelyihini Paloheinään tai voimme keskittyä tilanteesi äärelle etäyhteydellä. Molempiin voit tulla lääkärin määräämällä fysioterapialähetteellä, jolloin saat pienen kelakorvauksen.

Lihaskireyksiin, nivelliikkuvuuden vajauksiin tai kehon hallinnan puutoksiin löydämme käsittelyjen ja ohjeiden kautta keinoja, jotka antavat kehollesi mahdollisuuden itse alkaa parantaa toiminnallisuuttaan. Tässä auttavat myös kinesioteipilllä tehtävät lihaksia rentouttavat, oikeaa lihastoimintaa tukevat ja turvotusta poistavat teippaukset.

Voit tulla myös hemmottelemaan itseäsi, rentouttamaan kireitä lihaksiasi ja lievittämään stressiäsi käsittelyihini. Tällöin käytössäni on korkealaatuiset ja aromaattiset LaMenten luomuhierontaöljyt.

Käsittelyissäni käytän myös akupunktiopisteiden painantaa, lymfaterapian otteita, jännitys-rentous-tekniikoita ja lempeää nivelmobilisaatiota kudosten muokkaamisessa, aktivoinnissa ja rentouttamisessa. Huomioin erityisesti hengitystä eri harjoitteissa ja käsitelyn tukena.

Elomentorin fysioterapiaan voit yhdistää

  • Elomentorin tiibetiläiset- yksilöohjauksen
  • Elomentorin ravinto-ohjauksen
  • Elomentorin intuitiiviseen hoidon (ilmainen bonushoito)
  • Elomentorin liikunta- tai ergonomiaohjauksen

”Annen auttavien käsien ansiosta jumit hartioistani suli. Rentouttava energiahoito käsittelyn päälle vei minut syvälle ”rentouden maailmaan”. Kokonaisvaltaisen ihana tunne jäi hoidon jälkeen. ”

Päivi 50+

”Anne kohtaa asiakkaansa kiireettömästi, rauhassa kuunnellen ja hoitaa lempeän läsnäolevasti kokonaisuutta, ei vain yksittäistä oiretta tai ongelmaa. Rauhoitun jo hoitotilaan saapuessani ja saan keskittyä hetkeen ja hyvään oloon koko hoidon ajan. Ihanaa!”

Mari kohta 50v

”Anne paneutuu yksilöllisesti asiakkaaseensa vahvaa ammattitaitoaan monipuolisesti käyttäen. Tämän huomasin sekä oman äitini leikkauksen jälkitilan kohdalla kuin pitempään vaivanneen liikuntaelinvaivan kohdalla itselläni. Hänellä on lämmin sydän ja auttavat kädet. Suosittelen lämpimästi!”

Nimimerkki Aina apua saanut
%d bloggaajaa tykkää tästä: