Kasvoakupunktio

Kasvoakupunktio

Laaja-alaisesti vaikuttava kasvoakupunktio tasapainottaa niin kehoasi kuin mieltäsi. Akupunktion avulla lisätään kasvojesi ihon kuulautta ja kasvojesi kohonnutta ilmettä kasvolihastesi rentoutumisen kautta. Lisäksi vaikutus ulottuu niskan ja selän kireyksiin, eri kehoalueiden turvotuksiin ja yleiseen rauhoittumiseen. Hoidon rentouttava teho voi auttaa Sinua myös mm. unettomuudessa, aivosumussa, päänsäryssä ja kireiden leukalihasten rentouttamisessa. Hoito avaa meridiaanitukoksia antaen tunteille tilaa purkautua.

Hoito sisältää neulottamisen lisäksi päänahkaa aktivoivan meridiaanihieronnan sekä ihanan, rentouttavan kasvojen öljyhieronnan. Anne kuulostelee kehoasi ja kuulee tarinasi soveltaen niin käsittelyä kuin akupunktiota Sinulle yksilöllisesti sopivaksi huomioiden sen hetkisen tilanteesi ja mahdolliset kehosi haasteet.

Kasvoakupunktio perustuu vanhaan kiinalaiseen lääketieteeseen ja sen kokonaisvaltaiseen oppiin meridiaaneista. Akupunktiopisteet sijaitsevat eri sisäelinten mukaan nimetyillä meridiaaneilla. Ne vaikuttavat mm. sisäelinten tasapainottumisen kautta kokonaisvaltaisesti kehomme oireisiin, mielialoihimme ja tunteisiimme.

Akupunktio vaikuttaa jokaiseen omalla tavallaan ja nopeudellaan. Siksi olisi suotavaa kokeilla kasvoakupunktiota vähintään esimerkiksi kolmen kerran sarjana.

Tule kokemaan tämän käsittelyn voima itse!

%d bloggaajaa tykkää tästä: