Hieronta & akupunktio -käsittelyt

EloMEntorin hieronta & akupunktio

EloMEntorin KEHO ja KASVO hieronta & akupunktio -käsittelypaketit

Fysioterapeuttina olen kiinnostunut kehon kokonaisvaltaisesta toiminnasta. Tätä tuen tässä hoitokokonaisuudessa niin manuaalisilla käsittelyilläni kuin akupunktioneulojen laaja-alaisen vaikutuksen kautta.

Saatavillasi on kaksi erilaista EloMEntorin Hieronta & akupunktio -käsittelypakettia:

💛 KEHO -käsittelypaketti: laajempi (105 min) painottuu rangan, selän, pään ja kasvojen alueen käsittelyyn sisältäen keholle ulottuvan neulotuksen. Neulotuskohdat määräytyvät aina sen hetkisen tilanteesi mukaan.

💛 KASVO -käsittelypaketti: lyhyempi (75 min) keskittyy niskan, pään ja kasvojen käsittelyyn sisältäen niin kasvoille kuin kehoon ulottuvan neulotuksen. Neulotuskohdat määräytyvät aina sen hetkisen tilanteesi mukaan.

Laaja-alaisesti vaikuttavat EloMEntorin hieronta & akupunktio -käsittelyt tasapainottavat niin kehoasi kuin mieltäsi. Akupunktion vaikutus ulottuu kehon kireyksiin ja turvotuksiin sekä yleiseen rauhoittumiseen. Varsinkin lyhyemmässä, KASVO -paketissa kirkastetaan kasvojesi ihon kuulautta ja lisätään kasvojesi kohonnutta ilmettä kasvolihastesi rentoutumisen kautta. KEHO -paketissa taas vaikutetaan etenkin rangan käsittelyn kautta voimakkaasti kehon tukkeumiin kokokaisvaltaisesti.

Molempien hoitojen rentouttava teho voi auttaa Sinua unettomuudessa, aivosumussa, päänsäryssä, aineenvaihdunnan ja immuunipuolustuksen haasteissa, stressin vähentämisessä, niveljäykkyyksissä ja -kivuissa, kehon lihaskireyksissä, rangan jäykkyydessä ja kireiden leukalihasten rentouttamisessa. Hoito avaa meridiaanitukoksia antaen tunteille tilaa purkautua sekä alkaa parantaa itseilmaisuasi.

Hoidot sisältävät neulottamisen lisäksi selän lihaksia ja/tai päänahkaa aktivoivan meridiaanihieronnan sekä ihanan, rentouttavan kasvojen öljyhieronnan. Anne kuulostelee kehoasi ja kuulee tarinasi soveltaen niin käsittelyä kuin akupunktiota Sinulle yksilöllisesti sopivaksi huomioiden sen hetkisen tilanteesi ja mahdolliset kehosi haasteet.

Akupunktio perustuu vanhaan kiinalaiseen lääketieteeseen ja sen kokonaisvaltaiseen oppiin meridiaaneista. Akupunktiopisteet sijaitsevat eri sisäelinten mukaan nimetyillä meridiaaneilla. Ne vaikuttavat mm. sisäelinten tasapainottumisen kautta kokonaisvaltaisesti kehomme oireisiin, mielialoihimme ja tunteisiimme.

Akupunktio vaikuttaa jokaiseen omalla tavallaan ja nopeudellaan. Siksi olisi suotavaa kokeilla Hieronta & akupunktio -käsittelyä esimerkiksi kolmen tai viiden kerran sarjana.

Tule kokemaan tämän käsittelyn voima itse!

Olen fysioterapeuttina käyttänyt länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktiota aikanani hoitaessani ihmisiä Kuntoutus ORTONissa. Koin silloin akupunktion tehokkaana hoitomuotona varsinkin kehon erilaisissa jännitys- ja kiputiloissa.

Nyt akupunktio-oppejani tuli kohdaltani aktivoimaan uudelleen ja syventämään entisestään kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva Kasvohieronta ja -akupunktio -koulutus. Kouluttajani on tällä matkallani ollut upea ja monipuolinen osaaja mm. perinteisen kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja akupunktioterapeutti Tuulia Repo http://www.lumpeenkukka.fi

Tästä laajentavasta ajattelutavasta sain akupunktiohoitooni kauan kaipaamani laajemman ulottuvuuden osasen, jonka opiskelussa olen alkutaipaleella. Nyt mennään kuitenkin tässä liittäen uutta oppia vanhaan, jolloin täydennykset liittyvät vanhoihin taitoihini luoden uusia kokonaisuuksia.

Olen kiitollinen tästä uusvanhasta taidosta, jota nyt saan ilolla ja intuitiolla toteuttaa Sinun hyväksesi! ❤ ❤ ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: