Blogi

EloMEntorin Elon ihmettelyä -blogi

EloMEntorin Elon ihmettelyä – Lumoava luontoyhteys

Luonto on mieletön, ikiaikainen, viisas, kaunis, rikas ja niin tärkeä meille ihmisille ja myös eläimille. Meitä on kuitenkin moneksi. Jotkut halajavat luonnonhelmaan aina kun vain suinkin on mahdollista tai toisille onnenpekoille se on työympäristönä. Jotkut taas karttavat sitä viimeiseen asti peläten punkkeja, susia, karhuja tai vaikkapa hyttysiä. Kuitenkin parin viime vuoden aikana luonto on alkanutJatka lukemista ”EloMEntorin Elon ihmettelyä – Lumoava luontoyhteys”

EloMEntorin Elon ihmettelyä – Olenko minä oman elämäni Oy Yritys Ab

Kuinka voi elämä junnata koko ajan paikallaan? Yritän mennä eteenpäin ja muuttaa elämääni, mutta aina vain yritykseni lopahtaa tai se hiipuu pikku hiljaa. Yritänkö liikaa vai mikä siinä mättää? Miten asenteeni suoritukseeni tai elämänmuutokseeni vaikuttaa? Olen jo väsynyt pelkkään yrittämiseen, haluaisin päästä eteenpäin! Sana ”yrittäminen” tarkoittaa minulle monenlaisia asioita. Voin olla yksityisyrittäjä, naisyrittäjä, perheyrittäjä. ToisaaltaJatka lukemista ”EloMEntorin Elon ihmettelyä – Olenko minä oman elämäni Oy Yritys Ab”

EloMEntorin Elon ihmettelyä – Tavaroiden metsästäjä-keräilijästä kierrättäjä-keksijäksi

Mietin joskus, miksi minulla on niin paljon tavaraa? Ainakin saan kuulla siitä usein. On totta, että kotiimme on kertynyt mitä ihmeellisimpiä kapistuksia, koska nykyisin kerään mukaani sellaisia tavaroita, jotka toisille eivät enää kelpaa. Aikaisemmin olen ollut kuin ”tavaroiden maailman metsästäjä-keräilijä”, joka löytää sopivan tuotteen sesongin mukaan. Harvoin se on silloinkaan ollut kovin suunniteltua. Vaikka enJatka lukemista ”EloMEntorin Elon ihmettelyä – Tavaroiden metsästäjä-keräilijästä kierrättäjä-keksijäksi”

%d bloggaajaa tykkää tästä: