EloMEntorin Palvelut

EloMEntorin palvelut

Tervetuloa tutustumaan EloMEntorin palveluihin

💛 🌷💛🌷💛🌷💛🌷💛🌷💛🌷 💛🌷💛🌷💛

❤💛❤ Vinkkejä aineettomiksi lahjoiksi sivun alareunassa ❤💛❤

⚜⚜⚜❤❤❤❄❄❄❄ Skrollaa alas ja tutustu ❄❄❄❄❤❤❤⚜⚜⚜

🌸 UUTUUS! Kasvoakupunktio yhdistetään lyhyeen intialaiseen päähierontaan tai niskahartiaseudun käsittelyyn. Varaa aikaa itsellesi puolitoista tuntia loppujutusteluineen ja teen nauttimisineen.

Tule kokeilemaan nuorentavaa, kasvojesi ihoa ja silmiesi ilmettä kirkastavaa sekä kokonaisvaltaisesti tehorentouttavaa akupunktiohoitoa EloMEntoriin. Hinta 55€. Tarjous on voimassa joulukuun loppuun ajan❣

🌸 EloMEntorin 3 x tutustumispaketti Bonushoidolla uusille asiakkaille hintaan 300€ (norm.400€/etusi 100€): MYÖS LAHJAKORTTINA

1x Fysioterapia 90min: alkukartoitus & käsittely tai etänä alkuhaastattelu & liikeohjaus

1x Ravinto-ohjaus 90min: haastattelu & vinkit yksilöllisen ruokaremontin aloitukseen paikan päällä Paloheinässä tai etänä.

1x Henkisen hyvinvoinnin ohjaus 90min: ohjaus tämänhetkisen pulman ympärillä paikan päällä Paloheinässä tai etänä.

Bonuksena 30 minuutin tutustumishoidot: Syvärentouttava intuitiivinen hoito, kokonaisvaltainen kasvoakupunktio tai kehoasi ja mieltäsi hellivä rumpurentous.

Varaa paketin lähi- tai etäajat ajanvarauksesta lisäämällä koodi ”ELOVUOSI22” kunkin käsittelyn/ohjauksen aiheen oheen. Kysy lisäinfoa Annelta elomentor@gmail.com tai 0407715180

Ota uusi suunta itsestäsi ja läheisistäsi huolehtimiseen jo tänään!

❤💛❤💛❤💛❤💛❤💛❤


EloMEntorin palvelutarjonta

Varaa itsellesi sopiva aloitusaika. Ensikäynnit suositeltavaa 90 min, jatkokäynnit 90/60/30minuuttia. Tapaamisajat tarkentuvat käynnin sisällön mukaan. Hyödynnä sarjoja❤ Älä hämmenny, sillä ajanvaraus on automatisoitu 3 tunniksi 😉

❤ Olet sydämellisesti tervetullut EloMEntoriin!

Kysy lisää viestillä Anne/0407715180 tai varaa aika suoraan www.elomentor.fi/ajanvaraus

Tai tutustu alla oleviin sisältöihin ensin.

Kipuileeko kehosi? Oletko kolotusten kohmettama tai jäykkyyden jumittama? Haluatko notkeutta kehoosi ja lihastesi toimintaa tehokkaammaksi? Onko liikkumiskykysi alentunut kivun takia? Haluatko ihanasti rentoutua ja saada lihastesi aineenvaihduntaa elvytettyä?

Mietityttääkö sinua turvotus kehossasi? Toivotko kehosi tai raajasi turvotuksen lieventymistä? Vai onko turvotuksesi seurausta jostakin loukkaantumisesta tai leikkauksesta? Onko perheesi juniori loukannut raajansa ja se on turvoksissa ja kipeä? Tai perheen seniori kaatunut? Turvotusten ja kivunhoitoa lempeästi ja tehokkaasti.


Oletko jumissa elämässäsi? Painaako stressi päälle ja haluat siihen muutosta? Oletko valmis muutokseen, mutta et tiedä miten edetä? Etsitkö elämääsi iloa, valoa, merkitystä ja tarkoitusta, mutta et tiedä miten aloittaisit? Yksin ei tarvitse jäädä pohtimaan asioita. Tule ohjaukseeni, jos tämä tuntui resonoivan. Aloita oman itsesi rakastamisen vahvistaminen ja löydä tie omannäköiseesi elämään.


Haluatko hemmotella itseäsi tai läheistäsi kaikkia aisteja hyödyntävällä rentoutustuokiolla? Pään, niskan ja yläselän marma- ja akupunktiopisteiden sekä lihasten tehokkaalla käsittelyllä lisätään verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä parannetaan kudosten liikkuvuutta ja energian virtausta.

Tarvitseeko kehosi ja mielesi lisää rentoutta ja haluatko pysähtyä itsesi äärelle? Lempeällä lähestymisellä voidaan tilanteen sallimissa rajoissa vaikuttaa myönteisesti niin kehon kipuiluihin kuin mielen jumeihin. Intuitiivinen hoito voidaan yhdistää kaikkiin käsittelyihini ja ohjauksiini. Tarjolla myös keho-mieli-yhteyttä aktivoiva Intuitiivinen Rumpurentous sekä syvien lihasten rentoutus Fyysisen kehon energiahoidolla.


Tarvitseeko läheisesi lisää lihasvoimaa ja notkeutta selviytyäkseen yksin kotona? Onko läheisesi toipumassa leikkauksesta? Tarvitseeko lähipiirisi ikäihminen ulkona liikkumiseensa varmuutta? Voin käyttää kohtaamisissa monipuolista osaamistani niin käsittelyiden ja ohjausten sekä liikuntaharjoitusten muodossa iäkkään tai vajaakuntoisen läheisesi toimintakyvyn hyväksi. Yksilöllinen eteneminen löydetään aina yhdessä sinun ja läheisesi kanssa.


Onko sinulla vatsaoireita? Tunnetko vatsanseutusi turvonneksi? Onko sinulla päänsärkyjä? Onko sinulla kremppaa ja kipuiluja ympäri kehoasi? Ovatko kenties nivelesi kipeät ja turvonneet? Haluatko laihtua? Kaipaatko muutosta syömistottumuuksiisi?

Onko arjen haasteesi ruoanlaitto kotona? Haluatko oppia tekemään helppoa ja ravitsevaa ”pikaruokaa” tai leipomaan tattarihapanleipää? Kaipaatko yksinasuvana tai ison katraan ympäröimänä kädestä pitäen vinkkejä keittiöön? Haluatko antaa valmistujaislahjaksi nuorelle Elomentorin eväät -ohjauksen?


Haluaisitteko kaveri- tai työporukalla lähteä opettelemaan nuoruutta ja elinvoimaa lisäävää liikuntaa tai pohtia ohjatusti elämän syvyyttä? Etsitkö ohjelmaa päivänsankarille, jota juhlitaan tehden jotain kivaa yhdessä vaikka tanssien, leipoen tai itseä hemmotellen? Muokataan ryhmä tarpeidenne mukaan.

Lisätietoja 04047715180 / Anne tai elomentor@gmail.com


Tuottaako liikkuminen tai sen aloitus sinulle haasteita? Onko sinulla harrastus, jossa et koe hallitsevasi kehoasi riittävästi tai se tuottaa kipua? Haluatko kehoasi notkeammaksi ja jäntevämmäksi? Haluatko solakoitua? Tai tehdä hallinta- ja liikkuvuusharjoitteita feetup-tuolilla?

Tuottaako kehosi kipuilut tai hallinnan vähyys haasteita päivittäisissä puuhissasi? Ihmetteletkö selkäsi väsymistä työpäivän aikana? Onko sinulta hukkunut arjestasi rento ja joustava kehosi käyttö? Aiheuttaako istuminen etätöissä ongelmia?


Etsitkö terveys-ja hyvinvointiaiheista luentoa yhdistyksen, seuran tai kunnan tilaisuuteen? Haluaisitko viettää aikaa perheenjäsenten, ystävien tai työkavereittesi kanssa pohtien terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita? Oletko järjestämässä ystävällesi hyvinvointiin liittyvää polttariohjelmaa tai baby showeria? Haluaisitteko oppia tattarihapanleivän leipomistaidon? Muokataan tuokio tarpeidenne mukaan. Lisätietoja 04047715180 tai elomentor@gmail.com

❤ ❤ ❤ Eloa, Iloa ja Valoa kehoosi, mieleesi ja elämääsi! ❤ ❤ ❤

Ajankohtaiset tapahtumat ja tarjoukset

Tutustumistarjous EloMEntorin uusille asiakkaille 💛🌷💛

Kaikki EloMEntorin 90min ohjaukset ja hoidot sisältävät bonuksena Rentouttavan Rumpurentoutuksen tai Intuitiivisen energiahoidon tai Fyysisen kehon energiahoidon hintaan 110€ (norm. 135€). 💛❤💛

Tee varaus www.elomentor.fi/ajanvaraus koodilla ”ELORUMPU”, kiitos!

Lämpimästi tervetuloa ❤

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Lahjakortit lähi- tai etätapaamisiin

Valitse EloMEntorin palveluista sopivin ja anna aineeton elämyslahja läheisellesi!

Jumeja helpottavia, turvotusta vähentäviä, hemmottelevia ja rentouttavia fysio- ja lymfaterapeuttisia käsittelyitä tai intialaista päähierontaa, kasvoakupunktiota ja intuitiivisia hoitoja Helsingissä, Paloheinässä, Riihimäellä ja Pohjois-Karjalassa Valtimolla/Nurmeksessa.

Tai myös etänä opastusta yksilölliseen ruokavalioon EloMEntorin ravinto-ohjauksena tai stressin selättämiseksi ja arjen haasteiden tutkimiseen EloMEntorin henkisen hyvinvoinnin ohjauksena.

Kysy lahjakorteista lisää Annelta 0407715180 tai elomentor@gmail.com

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

EloMEntorin Energiaillat Paloheinässä ja Ergonomiaillat etänä noin kerran kuussa ❤

Hyvään elämään, terveyteen, hyvinvointiin, kauneuteen, luontoon, ravintoon ja kodin puhtauteen liittyviä aiheita. Alustajat ovat alansa osaajia tai Anne itse. Illan ”välipalana” on aina teeman mukainen liikunnallinen tai toiminnallinen tuokio. Ergonomiailloissa kehon ergonomian huomioiminen liitetään aina niin kehon kuin kodin puhdistustuotteen käytön esittelyyn. Tutustu lisää Tapahtumia-sivulta tai seuraa Elomentorin facebook-sivun ilmoituksia.

Kiinnostuitko? Tutustu lisää www.elomentor.fi/EloMEntorin-tapahtumia/ 💛🌷💛🌷Jos kiinnostuit, ole yhteydessä ja halutessasi liitän sinut sähköpostilistalleni, Anne/0407715180 tai elomentor@gmail.com

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: