EloMEntorin Palvelut

EloMEntorin palvelut

Tervetuoa tutustumaan EloMEntorin palveluihin

❤ 1v synttäritarjous ❤ 1v synttäritarjous ❤

3 x tutustumispaketti Bonushoidolla tutustumishintaan 300€ (norm.400€/etusi 100€):

1x Fysioterapia 90min: alkukartoitus & käsittely tai etänä alkuhaastattelu & liikeohjaus

1x Ravinto-ohjaus 90min: haastattelu & vinkit yksilöllisen ruokaremontin aloitukseen

1x Henkisen hyvinvoinnin ohjaus 90min: ohjaus tämänhetkisen pulman ympärillä

Bonuksena Intuitiivinen hoito 60min: alku-ja loppukeskustelu & intuitiivinen energiahoito

Varaa paketin lähi- tai etäajat ajanvarauksesta lisäämällä KOODI ”1v synttärit” kunkin käsittelyn/ohjauksen oheen tai kysy lisäinfoa Annelta elomentor@gmail.com tai 0407715180

Ota uusi suunta itsestäsi huolehtimiseen jo tänään!

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤


Kipuileeko kehosi? Oletko kolotusten kohmettama tai jäykkyyden jumittama? Haluatko notkeutta kehoosi ja lihastesi toimintaa tehokkaammaksi? Onko liikkumiskykysi alentunut kivun takia? Haluatko ihanasti vain rentoutua ja saada lihastesi aineenvaihduntaa elvytettyä?

Mietityttääkö sinua turvotus kehossasi? Toivotko kehosi tai raajasi turvotuksen lieventymistä? Vai onko turvotuksesi seurausta jostakin loukkaantumisesta tai leikkauksesta? Onko perheesi juniori loukannut raajansa ja se on turvoksissa ja kipeä? Tai perheen seniori kaatunut?


Oletko jumissa elämässäsi? Painaako stressi päälle ja haluat siihen muutosta? Oletko valmis muutokseen, mutta et tiedä miten edetä? Etsitkö elämääsi iloa, valoa, merkitystä ja tarkoitusta, mutta et tiedä miten aloittaisit? Yksin ei tarvitse jäädä pohtimaan asioita. Tule ohjaukseeni, jos tämä tuntui resonoivan. Aloita oman itsesi rakastamisen vahvistaminen ja löydä tie omannäköiseesi elämään.


Haluatko hemmotella itseäsi tai läheistäsi kaikkia aisteja hyödyntävällä rentoutustuokiolla? Pään, niskan ja yläselän marma- ja akupunktiopisteiden sekä lihasten tehokkaalla käsittelyllä lisätään verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä parannetaan kudosten liikkuvuutta ja energian virtausta.

Tarvitseeko kehosi ja mielesi lisää rentoutta ja haluatko pysähtyä itsesi äärelle? Lempeällä lähestymisellä voidaan tilanteen sallimissa rajoissa vaikuttaa myönteisesti niin kehon kipuiluihin kuin mielen jumeihin. Intuitiivinen hoito voidaan myös yhdistää kaikkiin käsittelyhoitoihini ja -ohjauksiini.


Tarvitseeko läheisesi lisää lihasvoimaa ja notkeutta selviytyäkseen yksin kotona? Onko läheisesi toipumassa leikkauksesta? Tarvitseeko lähipiirisi ikäihminen ulkona liikkumiseensa varmuutta? Voin käyttää kohtaamisissa monipuolista osaamistani niin käsittelyiden ja ohjausten sekä liikuntaharjoitusten muodossa iäkkään tai vajaakuntoisen läheisesi toimintakyvyn hyväksi. Yksilöllinen eteneminen löydetään aina yhdessä sinun ja läheisesi kanssa.


Onko sinulla vatsaoireita? Tunnetko vatsanseutusi turvonneksi? Onko sinulla päänsärkyjä? Onko sinulla kremppaa ja kipuiluja ympäri kehoasi? Ovatko kenties nivelesi kipeät ja turvonneet? Haluatko laihtua? Kaipaatko muutosta syömistottumuuksiisi?

Onko arjen haasteesi ruoanlaitto kotona? Haluatko oppia tekemään helppoa ja ravitsevaa ”pikaruokaa” tai leipomaan tattarihapanleipää? Kaipaatko yksinasuvana tai ison katraan ympäröimänä kädestä pitäen vinkkejä keittiöön? Haluatko antaa valmistujaislahjaksi nuorelle Elomentorin eväät -ohjauksen?


Haluaisitteko kaveri- tai työporukalla lähteä opettelemaan nuoruutta ja elinvoimaa lisääviä liikuntamuotoja? Etsitkö ohjelmaa päivänsankarille, jota juhlitaan tehden jotain kivaa yhdessä? Onko juuri teidän ystäväporukalla haussa painonhallintaa tukevat liikuntamuodot? Muokataan liikuntaryhmä tarpeidenne mukaan. Lisätietoja 04047715180 /Anne tai elomentor@gmail.com


Tuottaako liikkuminen tai sen aloitus sinulle haasteita? Onko sinulla harrastus, jossa et koe hallitsevasi kehoasi riittävästi tai se tuottaa kipua? Haluatko kehoasi notkeammaksi ja jäntevämmäksi? Haluatko solakoitua? Tai tehdä hallinta- ja liikkuvuusharjoitteita feetup-tuolilla?

Tuottaako kehosi kipuilut tai hallinnan vähyys haasteita päivittäisissä puuhissasi? Ihmetteletkö selkäsi väsymistä työpäivän aikana? Onko sinulta hukkunut arjestasi rento ja joustava kehosi käyttö? Aiheuttaako istuminen etätöissä ongelmia?


Haluaisitko viettää aikaa perheenjäsenten, ystävien tai työkavereittesi kanssa pohtien terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita? Oletko järjestämässä ystävällesi hyvinvointiin liittyvää polttariohjelmaa tai baby showeria? Haluaisitteko oppia tattarihapanleivän leipomistaidon? Muokataan tuokio tarpeidenne mukaan. Lisätietoja 04047715180 tai elomentor@gmail.com

❤ ❤ ❤ Eloa, Iloa ja Valoa kehoosi, mieleesi ja elämääsi! ❤ ❤ ❤

Ajankohtaiset tapahtumat ja tarjoukset

EloMEntorin Energiaillat puutarhassa

Hyvään elämään, terveyteen, hyvinvointiin, kauneuteen, luontoon ja ravintoon liittyviä aiheita. Alustajat ovat alansa osaajia. Illan ”välipalana” on Annen ohjaama teeman mukainen liikunnallinen tai toiminnallinen tuokio. Iltaan saat henkilökohtaisen kutsun.

Huhtikuu ”Puhtaus & salsa” Toukokuu ”Tankkaus & fasciat” Kesäkuu ”Muutos & elinvoimavoimistelu” Heinäkuu ”Luottamus & meditaatio” Elokuu ”Runsaus & ajatustulvan tasaus” Syyskuu 1v synttäreiden kunniaksi kaksi energiailtaa ”Pysähdys” & ”Rentous”

Tulevia teemoja ”Testaus & meditaatio” ”Kauneus & kasvolymfa” ”Koutsaus & läsnäolo” ”Taivas & hengitys”

Jos kiinnostuit, niin kysy lisää Annelta 0407715180 tai elomentor@gmail.com ❤

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Lahjakortit lähi- tai etätapaamisiin

Valitse alta EloMEntorin palveluista sopivin ja anna aineeton elämyslahja läheisellesi!

Jumeja helpottavia, turvotusta vähentäviä, hemmottelevia ja rentouttavia fysio- ja lymfaterapeuttisia käsittelyitä Paloheinässä tai kehon haasteisiin ohjauksia etänä. Opastusta yksilöllistä ruokavaliosta EloMEntorin ravinto-ohjauksena ja stressin selättämiseksi tai arjen haasteiden tutkimiseen EloMEntorin henkisen hyvinvoinnin ohjaus.

Kysy lahjakorteista lisää Annelta 0407715180 tai elomentor@gmail.com

Ilmainen kokeilu bonuksena

Ilmainen feetup-tuolin kokeilu lähihoitojen ja -ohjausten yhteydessä. Kysy myös pariharjoittelu mahdollisuudesta.

Lämpimästi tervetuloa ❤

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

❤ EloMEntorin 1v synttäreiden kunniaksi 3 x tutustumispaketti Bonushoidolla tutustumishintaan 300€ (norm.400€/etusi 100€)

1x Fysioterapia 90min: alkukartoitus & käsittely tai etänä alkuhaastattelu & liikeohjaus

1x Ravinto-ohjaus 90min: haastattelu & vinkit yksilöllisen ruokaremontin aloitukseen

1x Henkisen hyvinvoinnin ohjaus 90min: ohjaus tämänhetkisen pulman ympärillä

Bonuksena Intuitiivinen hoito 60min: alku-ja loppukeskustelu & intuitiivinen energiahoito

Varaa lähi-tai etäajat ajanvarauksesta lisäämällä KOODI ”1v synttäri” kunkin käsittelyn/ohjauksen oheen tai kysy lisää Annelta elomentor@gmail.com tai 0407715180

Ota uusi suunta itsestäsi huolehtimiseen!

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: