EloMEntorin Palvelut

EloMEntorin palvelut

Tervetuloa tutustumaan EloMEntorin palveluihin

💛 Joulubonuspaketti itselle tai lahjaksi 💛

3 x tutustumispaketti Bonushoidolla tutustumishintaan 300€ (norm.400€/etusi 100€):

1x Fysioterapia 90min: alkukartoitus & käsittely tai etänä alkuhaastattelu & liikeohjaus

1x Ravinto-ohjaus 90min: haastattelu & vinkit yksilöllisen ruokaremontin aloitukseen

1x Henkisen hyvinvoinnin ohjaus 90min: ohjaus tämänhetkisen pulman ympärillä

Bonuksena 1x Intuitiivinen Energiahoito 60min: alku-ja loppukeskustelu & intuitiivinen energiahoito

Varaa paketin lähi- tai etäajat ajanvarauksesta lisäämällä koodi ”ELOJOULU21” kunkin käsittelyn/ohjauksen aiheen oheen. Kysy lisäinfoa Annelta elomentor@gmail.com tai 0407715180

Ota uusi suunta itsestäsi ja läheisistäsi huolehtimiseen jo tänään!

❤💛❤💛❤💛❤💛❤💛❤

⚜ ❤💛❤ Lisää vinkkejä joululahjoiksi tämän sivun alareunassa ❤💛❤⚜

⚜⚜⚜❤❤❤❄❄❄❄❄❄ Skrollaa alas ja tutustu ❄❄❄❄❄❄❤❤❤⚜⚜⚜


Kipuileeko kehosi? Oletko kolotusten kohmettama tai jäykkyyden jumittama? Haluatko notkeutta kehoosi ja lihastesi toimintaa tehokkaammaksi? Onko liikkumiskykysi alentunut kivun takia? Haluatko ihanasti vain rentoutua ja saada lihastesi aineenvaihduntaa elvytettyä?

Mietityttääkö sinua turvotus kehossasi? Toivotko kehosi tai raajasi turvotuksen lieventymistä? Vai onko turvotuksesi seurausta jostakin loukkaantumisesta tai leikkauksesta? Onko perheesi juniori loukannut raajansa ja se on turvoksissa ja kipeä? Tai perheen seniori kaatunut?


Oletko jumissa elämässäsi? Painaako stressi päälle ja haluat siihen muutosta? Oletko valmis muutokseen, mutta et tiedä miten edetä? Etsitkö elämääsi iloa, valoa, merkitystä ja tarkoitusta, mutta et tiedä miten aloittaisit? Yksin ei tarvitse jäädä pohtimaan asioita. Tule ohjaukseeni, jos tämä tuntui resonoivan. Aloita oman itsesi rakastamisen vahvistaminen ja löydä tie omannäköiseesi elämään.


Haluatko hemmotella itseäsi tai läheistäsi kaikkia aisteja hyödyntävällä rentoutustuokiolla? Pään, niskan ja yläselän marma- ja akupunktiopisteiden sekä lihasten tehokkaalla käsittelyllä lisätään verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä parannetaan kudosten liikkuvuutta ja energian virtausta.

Tarvitseeko kehosi ja mielesi lisää rentoutta ja haluatko pysähtyä itsesi äärelle? Lempeällä lähestymisellä voidaan tilanteen sallimissa rajoissa vaikuttaa myönteisesti niin kehon kipuiluihin kuin mielen jumeihin. Intuitiivinen hoito voidaan myös yhdistää kaikkiin käsittelyhoitoihini ja -ohjauksiini. Nyt tarjolla myös UUTUUS Intuitiivinen Rumpurentous.


Tarvitseeko läheisesi lisää lihasvoimaa ja notkeutta selviytyäkseen yksin kotona? Onko läheisesi toipumassa leikkauksesta? Tarvitseeko lähipiirisi ikäihminen ulkona liikkumiseensa varmuutta? Voin käyttää kohtaamisissa monipuolista osaamistani niin käsittelyiden ja ohjausten sekä liikuntaharjoitusten muodossa iäkkään tai vajaakuntoisen läheisesi toimintakyvyn hyväksi. Yksilöllinen eteneminen löydetään aina yhdessä sinun ja läheisesi kanssa.


Onko sinulla vatsaoireita? Tunnetko vatsanseutusi turvonneksi? Onko sinulla päänsärkyjä? Onko sinulla kremppaa ja kipuiluja ympäri kehoasi? Ovatko kenties nivelesi kipeät ja turvonneet? Haluatko laihtua? Kaipaatko muutosta syömistottumuuksiisi?

Onko arjen haasteesi ruoanlaitto kotona? Haluatko oppia tekemään helppoa ja ravitsevaa ”pikaruokaa” tai leipomaan tattarihapanleipää? Kaipaatko yksinasuvana tai ison katraan ympäröimänä kädestä pitäen vinkkejä keittiöön? Haluatko antaa valmistujaislahjaksi nuorelle Elomentorin eväät -ohjauksen?


Haluaisitteko kaveri- tai työporukalla lähteä opettelemaan nuoruutta ja elinvoimaa lisääviä liikuntamuotoja? Etsitkö ohjelmaa päivänsankarille, jota juhlitaan tehden jotain kivaa yhdessä? Onko juuri teidän ystäväporukalla haussa painonhallintaa tukevat liikuntamuodot? Muokataan liikuntaryhmä tarpeidenne mukaan. Lisätietoja 04047715180 /Anne tai elomentor@gmail.com


Tuottaako liikkuminen tai sen aloitus sinulle haasteita? Onko sinulla harrastus, jossa et koe hallitsevasi kehoasi riittävästi tai se tuottaa kipua? Haluatko kehoasi notkeammaksi ja jäntevämmäksi? Haluatko solakoitua? Tai tehdä hallinta- ja liikkuvuusharjoitteita feetup-tuolilla?

Tuottaako kehosi kipuilut tai hallinnan vähyys haasteita päivittäisissä puuhissasi? Ihmetteletkö selkäsi väsymistä työpäivän aikana? Onko sinulta hukkunut arjestasi rento ja joustava kehosi käyttö? Aiheuttaako istuminen etätöissä ongelmia?


Haluaisitko viettää aikaa perheenjäsenten, ystävien tai työkavereittesi kanssa pohtien terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita? Oletko järjestämässä ystävällesi hyvinvointiin liittyvää polttariohjelmaa tai baby showeria? Haluaisitteko oppia tattarihapanleivän leipomistaidon? Muokataan tuokio tarpeidenne mukaan. Lisätietoja 04047715180 tai elomentor@gmail.com

❤ ❤ ❤ Eloa, Iloa ja Valoa kehoosi, mieleesi ja elämääsi! ❤ ❤ ❤

Ajankohtaiset tapahtumat ja tarjoukset

Joulun tutustumistarjous EloMEntorin ohjauksiin & UUTUUS Rumpurentous bonuksena

Kaikki EloMEntorin joulukuulla varatut 90min ohjaukset ja bonuksena sisältyvä UUTUUS Rumpurentoutus joulun kunniaksi yhteishintaan 105€ (norm. 160€). 💛❤💛

Tee varaus ajanvarauksessani koodilla ”JOULURUMPU”, kiitos!

Lämpimästi tervetuloa ❤

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Lahjakortit jouluksi lähi- tai etätapaamisiin

Valitse EloMEntorin palveluista sopivin ja anna aineeton elämyslahja läheisellesi!

Jumeja helpottavia, turvotusta vähentäviä, hemmottelevia ja rentouttavia fysio- ja lymfaterapeuttisia käsittelyitä Paloheinässä tai intialaista päähierontaa ja intuitiivisia hoitoja Pohjois-Karjalassa Valtimolla.

Opastusta yksilölliseen ruokavalioon EloMEntorin ravinto-ohjauksena tai stressin selättämiseksi ja arjen haasteiden tutkimiseen EloMEntorin henkisen hyvinvoinnin ohjaus myös etänä.

Kysy lahjakorteista lisää Annelta 0407715180 tai elomentor@gmail.com

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

EloMEntorin Energiaillat ja marraskuun alusta lisänä etä Ergonomiaillat

Hyvään elämään, terveyteen, hyvinvointiin, kauneuteen, luontoon, ravintoon ja kodin puphtauteen liittyviä aiheita. Alustajat ovat alansa osaajia tai Anne itse. Illan ”välipalana” on Annen ohjaama teeman mukainen liikunnallinen tai toiminnallinen tuokio. Ergonomiailloissa kehon huomioiminen liitetään aina puhdistustuotteen käytön esittelyyn. Iltoihin saat henkilökohtaisen kutsun.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä niin liitän sinut kutsuttujen listalle, Anne/0407715180 tai elomentor@gmail.com ❤

Tulevia Energiailtojen teemoja alkuvuodesta 2022 ”Taivas & hengitys” ”Testaus & meditaatio”

Vuoden 2021 Energia- ja Ergonomiailtojen aiheita:

Huhtikuu ”Puhtaus & salsa” / Toukokuu ”Tankkaus & fasciat” Kesäkuu ”Muutos & elinvoimavoimistelu” Heinäkuu ”Luottamus & meditaatio” Elokuu ”Runsaus & ajatustulvan tasaus” Syyskuu 1v synttäreiden kunniaksi kaksi energiailtaa ”Pysähdys” & ”Rentous” Huhtikuu ”Puhtaus & salsa” Toukokuu ”Tankkaus & fasciat” Kesäkuu ”Muutos & elinvoimavoimistelu” Heinäkuu ”Luottamus & meditaatio” Elokuu ”Runsaus & ajatustulvan tasaus” Syyskuu 1v synttäreiden kunniaksi kaksi energiailtaa ”Pysähdys” & ”Rentous” Lokakuu ”Puhtaus” Marraskuu UUTUUS EloMEntorin Ergonomia-ilta ”Ryhtiä kasvoihin” ja etänä ”Avaus – coachingin opastuksiin” Joulukuu ”Suojaus”

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: