EloMEntorin Palvelut

EloMEntorin palvelut


Kipuileeko kehosi? Oletko kolotusten kohmettama tai jäykkyyden jumittama? Haluatko notkeutta kehoosi ja lihastesi toimintaa tehokkaammaksi? Onko liikkumiskykysi alentunut kivun takia? Haluatko ihanasti vain rentoutua ja saada lihastesi aineenvaihduntaa elvytettyä?

Mietityttääkö sinua turvotus kehossasi? Toivotko kehosi tai raajasi turvotuksen lieventymistä? Vai onko turvotuksesi seurausta jostakin loukkaantumisesta tai leikkauksesta? Onko perheesi juniori loukannut raajansa ja se on turvoksissa ja kipeä? Tai perheen seniori kaatunut?


Oletko jumissa elämässäsi? Painaako stressi päälle ja haluat siihen muutosta? Oletko valmis muutokseen, mutta et tiedä miten edetä? Etsitkö elämääsi iloa, valoa, merkitystä ja tarkoitusta, mutta et tiedä miten aloittaisit? Yksin ei tarvitse jäädä pohtimaan asioita. Tule ohjaukseeni, jos tämä tuntui resonoivan. Aloita oman itsesi rakastamisen vahvistaminen ja löydä tie omannäköiseesi elämään.


Haluatko hemmotella itseäsi tai läheistäsi kaikkia aisteja hyödyntävällä rentoutustuokiolla? Pään, niskan ja yläselän marma- ja akupunktiopisteiden sekä lihasten tehokkaalla käsittelyllä lisätään verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä parannetaan kudosten liikkuvuutta ja energian virtausta.

Tarvitseeko kehosi ja mielesi lisää rentoutta ja haluatko pysähtyä itsesi äärelle? Lempeällä lähestymisellä voidaan tilanteen sallimissa rajoissa vaikuttaa myönteisesti niin kehon kipuiluihin kuin mielen jumeihin. Intuitiivinen hoito on tällä hetkellä bonushoitona kaikissa lähiohjauksissani ja käsittelyissäni.


Tarvitseeko läheisesi lisää lihasvoimaa ja notkeutta selviytyäkseen yksin kotona? Onko läheisesi toipumassa leikkauksesta? Tarvitseeko lähipiirisi ikäihminen ulkona liikkumiseensa varmuutta? Voin käyttää kohtaamisissa monipuolista osaamistani niin käsittelyiden ja ohjausten sekä liikuntaharjoitusten muodossa iäkkään tai vajaakuntoisen läheisesi toimintakyvyn hyväksi. Yksilöllinen eteneminen löydetään aina yhdessä sinun ja läheisesi kanssa.


Onko sinulla vatsaoireita? Tunnetko vatsanseutusi turvonneksi? Onko sinulla päänsärkyjä? Onko sinulla kremppaa ja kipuiluja ympäri kehoasi? Ovatko kenties nivelesi kipeät ja turvonneet? Haluatko laihtua? Kaipaatko muutosta syömistottumuuksiisi?

Onko arjen haasteesi ruoanlaitto kotona? Haluatko oppia tekemään helppoa ja ravitsevaa ”pikaruokaa” tai leipomaan tattarihapanleipää? Kaipaatko yksinasuvana tai ison katraan ympäröimänä kädestä pitäen vinkkejä keittiöön? Haluatko antaa valmistujaislahjaksi nuorelle Elomentorin eväät -ohjauksen?


Haluaisitteko kaveri- tai työporukalla lähteä opettelemaan nuoruutta ja elinvoimaa lisääviä liikuntamuotoja? Etsitkö ohjelmaa päivänsankarille, jota juhlitaan tehden jotain kivaa yhdessä? Onko juuri teidän ystäväporukalla haussa painonhallintaa tukevat liikuntamuodot? Muokataan liikuntaryhmä tarpeidenne mukaan. Lisätietoja 04047715180 /Anne tai elomentor@gmail.com


Tuottaako liikkuminen tai sen aloitus sinulle haasteita? Onko sinulla harrastus, jossa et koe hallitsevasi kehoasi riittävästi tai se tuottaa kipua? Haluatko kehoasi notkeammaksi ja jäntevämmäksi? Haluatko solakoitua? Tai tehdä hallinta- ja liikkuvuusharjoitteita feetup-tuolilla?

Tuottaako kehosi kipuilut tai hallinnan vähyys haasteita päivittäisissä puuhissasi? Ihmetteletkö selkäsi väsymistä työpäivän aikana? Onko sinulta hukkunut arjestasi rento ja joustava kehosi käyttö? Aiheuttaako istuminen etätöissä ongelmia?


Haluaisitko viettää aikaa perheenjäsenten, ystävien tai työkavereittesi kanssa pohtien terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita? Oletko järjestämässä ystävällesi hyvinvointiin liittyvää polttariohjelmaa tai baby showeria? Haluaisitteko oppia tattarihapanleivän leipomistaidon? Muokataan tuokio tarpeidenne mukaan. Lisätietoja 04047715180 tai elomentor@gmail.com

EloMEntorin Energiailta puutarhassa kerran kuussa

Hyvään elämään, terveyteen, hyvinvointiin, kauneuteen, luontoon ja ravintoon liittyviä aiheita. Alustajat ovat alansa osaajia. Illan ”välipalana” on Annen ohjaama teeman mukainen liikunnallinen tai toiminnallinen tuokio. Iltaan saat henkilökohtaisen kutsun.

Huhtikuu ”Puhtaus & salsa” Toukokuu ”Tankkaus & fasciat” Kesäkuu ”Muutos & elinvoimavoimistelu” Heinäkuu ”Luottamus & meditaatio” Elokuu ”Runsaus & nivelhuolto” Syyskuu ”Kauneus & kasvolymfa” Lokakuu ”Testaus” & meditaatio”

Jos kiinnostuit, niin kysy lisää Annelta 0407715180 tai elomentor@gmail.com ❤

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

❤ ❤ Lahjakortit

Valitse alta EloMEntorin palveluista sopivin ja anna aineeton elämyslahja läheisellesi!

Teen jumeja helpottavia, turvotusta vähentäviä, hemmottelevia ja rentouttavia fysio- ja lymfaterapeuttisia käsittelyitä Paloheinässä. Yksilöllisti kullekin sopivasta ruokavaliosta EloMEntorin ravinto-ohjaus ja stressin selättämiseksi EloMEntorin henkisen hyvinvoinnin ohjaus. Nämä ohjaukset ja myös fysioterapeuttiset ohjaukset onnistuvat myös etänä.

Kysy lahjakorteista lisää Annelta 0407715180 tai elomentor@gmail.com

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

❤ ❤ Ilmainen kokeilu bonuksena ❤ ❤

Ilmainen feetup-tuolin kokeilu lähihoitojen ja -ohjausten yhteydessä. Kysy myös pariharjoittelu mahdollisuudesta.

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan ❤

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤