EloMEntorin Palvelut

EloMEntorin palvelut

Tervetuloa tutustumaan EloMEntorin palveluihin

💛 🌷💛🌷💛🌷💛🌷💛🌷💛🌷 💛

Otteita EloMEntorin toiminnasta kuvaus: Kati Tammensola

Ota uusi suunta itsestäsi ja läheisistäsi huolehtimiseen jo tänään!

Tervetuloa EloMEntoriin!

❤💛❤💛❤💛❤💛❤💛❤


Varaa itsellesi sopiva aloitusaika. Ensikäynnit olisi suositeltavia 90 min, jatkokäynnit 90/60/30minuuttia tilanteen mukaan. Hyödynnä sarjoja ❤

Älä hämmenny, vaikka ajanvaraus on automatisoitu 3 tunniksi, saat varaamasi pituisen käsittelyn siitä huolimatta 😉

❤ Olet sydämellisesti tervetullut EloMEntoriin ❤

EloMEntorin palvelutarjonta

Kipuileeko kehosi ja onko liikkumiskykysi alentunut leikkauksen tai liikuntavamman takia? Oletko kolotusten kohmettama tai jäykkyyden jumittama? Haluatko notkeutta kehoosi ja lihastesi toimintaa tehokkaammaksi? Haluatko ihanasti rentoutua ja saada lihastesi aineenvaihduntaa elvytettyä?

Mietityttääkö sinua turvotus kehossasi? Toivotko kehosi tai raajasi turvotuksen lieventymistä? Vai onko turvotuksesi seurausta jostakin loukkaantumisesta tai leikkauksesta? Onko perheesi juniori loukannut raajansa ja se on turvoksissa ja kipeä? Tai perheen seniori kaatunut? Turvotusten ja kivunhoitoa lempeästi ja tehokkaasti.


Oletko jumissa elämässäsi? Painaako stressi päälle ja haluat siihen muutosta? Oletko valmis muutokseen, mutta et tiedä miten edetä? Etsitkö elämääsi iloa, valoa, merkitystä ja tarkoitusta, mutta et tiedä miten aloittaisit? Yksin ei tarvitse jäädä pohtimaan asioita. Tule ohjaukseeni, jos tämä tuntui resonoivan. Aloita oman itsesi rakastamisen vahvistaminen ja löydä tie omannäköiseesi elämään.


Haluatko hemmotella itseäsi tai läheistäsi kaikkia aisteja hellivällä rentoutustuokiolla? Pään, kasvojen, niskan ja yläselän marma- tai akupunktiopisteiden sekä lihasten tehokkaalla käsittelyllä lisätään verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä parannetaan kudosten liikkuvuutta ja energian virtausta.

Tarvitseeko kehosi ja mielesi lisää rentoutta ja haluatko pysähtyä itsesi äärelle? Lempeällä lähestymisellä voidaan tilanteen sallimissa rajoissa vaikuttaa myönteisesti niin kehon kipuiluihin kuin mielen jumeihin. Intuitiivinen hoito voidaan yhdistää kaikkiin käsittelyihini ja ohjauksiini. Tarjolla myös keho-mieli-yhteyttä aktivoiva Intuitiivinen Rumpurentous (tutustu tarkemmin valikosta) sekä syvien lihasten rentoutus Fyysisen kehon energiahoidolla.


Tarvitseeko läheisesi lisää lihasvoimaa ja notkeutta selviytyäkseen yksin kotona? Onko läheisesi toipumassa leikkauksesta? Tarvitseeko lähipiirisi ikäihminen ulkona liikkumiseensa varmuutta? Voin käyttää kohtaamisissa monipuolista osaamistani niin käsittelyiden ja ohjausten sekä liikuntaharjoitusten muodossa iäkkään tai vajaakuntoisen läheisesi toimintakyvyn hyväksi. Yksilöllinen eteneminen löydetään aina yhdessä sinun ja läheisesi kanssa.


Onko sinulla vatsaoireita? Tunnetko vatsanseutusi turvonneeksi? Onko sinulla päänsärkyjä? Onko sinulla kremppaa ja kipuiluja ympäri kehoasi? Ovatko kenties nivelesi kipeät ja turvonneet? Haluatko laihtua? Kaipaatko muutosta syömistottumuuksiisi?

Onko arjen haasteesi ruoanlaitto kotona? Haluatko oppia tekemään helppoa ja ravitsevaa ”pikaruokaa” tai leipomaan tattarihapanleipää? Kaipaatko yksinasuvana tai ison katraan ympäröimänä kädestä pitäen vinkkejä keittiöön? Haluatko antaa valmistujaislahjaksi nuorelle Elomentorin eväät -ohjauksen?


Haluaisitteko kaveri- tai työporukalla lähteä opettelemaan nuoruutta ja elinvoimaa lisäävää liikuntaa tai pohtia ohjatusti elämän syvyyttä? Etsitkö ohjelmaa päivänsankarille, jota juhlitaan tehden jotain kivaa yhdessä vaikka tanssien, leipoen tai itseä hemmotellen? Muokataan ryhmä tarpeidenne mukaan.

Lisätietoja 04047715180 / Anne tai elomentor@gmail.com


Tuottaako liikkuminen tai sen aloitus sinulle haasteita? Onko sinulla harrastus, jossa et koe hallitsevasi kehoasi riittävästi tai se tuottaa kipua? Haluatko kehoasi notkeammaksi ja jäntevämmäksi? Haluatko solakoitua? Tai tehdä hallinta- ja liikkuvuusharjoitteita feetup-tuolilla?

Tuottaako kehosi kipuilut tai hallinnan vähyys haasteita päivittäisissä puuhissasi? Ihmetteletkö selkäsi väsymistä työpäivän aikana? Onko sinulta hukkunut arjestasi rento ja joustava kehosi käyttö? Aiheuttaako istuminen etätöissä ongelmia?


Etsitkö terveys-ja hyvinvointiaiheista luentoa yhdistyksen, seuran tai kunnan tilaisuuteen? Haluaisitko viettää aikaa perheenjäsenten, ystävien tai työkavereittesi kanssa pohtien terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita? Oletko järjestämässä ystävällesi hyvinvointiin liittyvää polttariohjelmaa tai baby showeria? Haluaisitteko oppia tattarihapanleivän leipomistaidon? Muokataan tuokio tarpeidenne mukaan. Lisätietoja 04047715180 tai elomentor@gmail.com

❤ ❤ ❤ Eloa, Iloa ja Valoa kehoosi, mieleesi ja elämääsi! ❤ ❤ ❤

EloMEntorin tarjouksia ja tapahtumia

Tutustumistarjous EloMEntorin uusille asiakkaille ❤

Uutena EloMEntorin asiakkaana saat ensikäyntisi yhteyteen tutustumistarjouksena ilmettäsi kirkastavan kasvohieronnan.

💛❤💛

Tee varaus ja laita varauksen yhteyteen koodi ”UUSIELO”, kiitos!

www.elomentor.fi/ajanvaraus

Lämpimästi tervetuloa ❤

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Lahjakortit lähi- tai etätapaamisiin

Valitse EloMEntorin palveluista sopivin ja anna aineeton elämyslahja läheisellesi!

Vastaanotot Helsingissä, Paloheinässä, Hämeenkadun Kauneushoitolassa Riihimäellä sekä tarvittaessa Pohjois-Karjalassa Valtimolla/Nurmeksessa.

Mahdollisuus myös etäohjauksiin.

Kysy lahjakorteista lisää Annelta 0407715180 tai elomentor@gmail.com

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

EloMEntorin Energiaillat Paloheinässä

Hyvään elämään, terveyteen, henkiseen hyvinvointiin, kauneuteen, luontoon ja ravintoon liittyviä aiheita. Alustajat ovat alansa osaajia tai Anne itse. Illan ”välipalana” on usein teeman mukainen toiminnallinen tuokio ja tietenkin EloMEntorin eväät teen kera.

Kiinnostuitko? Tutustu lisää fb Elomentor tai www.elomentor.fi/EloMEntorin-tapahtumia/

Yhteydenotot ja pyynnöt pääsystä sähköpostilistalleni Anne/0407715180 tai elomentor@gmail.com

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: