Luennot

EloMEntorin luennot

EloMEntorin Loppuelämäni ensimmäinen päivä- ja Sinä olet oman elämäsi tärkein ihminen- luennot

EloMEntorin luennot ovat vuorovaikutteisia tuokioita, jotka voidaan muokata sinulle ja yhteisöllesi sopiviksi. Ne pohjautuvat Annen omaan kokemusasiantuntijuuteen ja koulutusten kautta saamaan tietopohjaan. Aiheina voivat olla ravitsemukseen, henkiseen hyvinvointiin, tulevaisuuden näkymiin, itsensä kehittämiseen, elämän haasteisiin, liikunnallisuuteen, ergonomiaan, sairauksien syihin tai yleisesti terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat.

EloMEntorin luennot voidaan toteuttaa miniretriitteinä tai parin tunnin tuokioina. Ole yhteydessä, niin katsomme sopivan ajan, sisällön ja tavan luentotuokioon tai koko luentosarjaan ryhmäsi kanssa.

Viisiosainen luentosarja käsittelee terveyttä ja hyvinvoinnin eri osa-alueita.

Tällä hetkellä pidän Pohjois-Karjalassa Valtimolla (Nurmes) Sinä olet elämäsi tärkein ihminen -luentosarjaa. Siitä tarkempaa tietoa saat facebook Elomentor -sivuiltani.

Jos kiinnostuit, kysy minulta lisää aiheesta joko tekstarilla 040-7715180/Anne, sähköpostilla elomentor@gmail.com tai www.elomentor.fi/yhteystiedot.

Tervetuloa mukaan ❤❤❤❤❤

Annen luennolla asiat käsitellään rennossa ilmapiirissä. Sain sieltä mukaani paljon ajateltavaa ja hyviä vinkkejä arkeeni vietäväksi.

nimimerkki Ilolla oppija

Menin tilaisuuteen ilman odotuksia. Sain todella yllättäviä elämyksiä ja kokea sellaista yhteenkuuluvuutta koko ryhmän kanssa, jota en ole aikaisemmin kokenut.

nimimerkki yllätyin positiivisesti

Ihan kokonaisvaltainen paketti. Voisin osallistua toistekin. Suosittelen muillekin.

nimimerkki nainen 57v.
%d bloggaajaa tykkää tästä: