EloMEntorin Eväät

EloMEntorin Eväät

EloMEntorin Eväät ajanvarauksella tai facessa

EloMEntoriin Eväät sisältävät niin yksilöllisiä ohjaustuokioita Sinulle sopivalla tavalla kuin yleisiä vinkkejä terveellisen ravinnon kulmakivistä kaikille lukijoille.

EloMEntorin Eväät esittelee vinkkejään facebookissa Elomentor -sivulla milloin mistäkin ravitsemuksen alueesta tai kirjaa joitakin helposti kokeiltavia ruokaohjeita tai tuo esille yleisiä arjen ruokailuun, ruoanlaittoon ja syömiseen liittyviä tottumuksia ja niihin mahdollisia muutosehdotuksia. Jos kiinnostuit, niin mene tutustumaan tarkemmin: https://www.facebook.com/Elomentor-114269770447864

Yksilöllinen Elomentorin Eväät -ohjaus lähtee Sinun tarpeestasi

Onko sinulla tai läheiselläsi haasteena ruoanlaitto kotona arjen kiireessä? Haluaisitko tehdä ravitsevampaa ”pikaruokaa” itsellesi ja perheellesi? Onko sinulla ruokarajoitteita ja et tiedä kuinka käytännössä niiden kanssa etenisit? Vai haluatko opetella vanhan tavan tehdä itse hapatettua leipää kotona?

Olitpa yksin tai ympärilläsi iso katras ja kaipaat kädestä pitäen ohjausta tässä asiassa, niin ole yhteydessä. Lähdemme yhdessä kokeilemaan, kuinka saisimme sinulle uutta suuntaa ruoanlaittoosi.

Olen ravitsemusopintojeni kautta saanut innostusta aiheeseen sekä itseoppinut perheeni, sukuni ja omien ruokarajoitteiden myötä. Muutoinkin toimin luovasti ruoanlaittoni kanssa. Se mitä kaapista löytyy ohjaa usein sen päiväisen menuuni. Tuolloin korostuu tietysti kaappien sisältö 🙂 Tähänkin voin antaa vinkkejä.

Voit myös halutessasi yhdistää tätä

  • Elomentorin ravinto-ohjaukseen
  • pienryhmänä Elomentorin tattarihapanleipäkurssiin (kts. tarkemmin Elomentorin ryhmät)

%d bloggaajaa tykkää tästä: