EloMEntorin tapahtumia

Tässä esittelen EloMEntorin järjestämiä tapahtumia. Ne ovat yleensä noin kuukauden välein tapahtuvia. Seuraa niistä ilmoittelua myös facebookista Elomentorin sivuilta. Lähetän myös halutessasi sinulle Elomentorin kuulumiset -uutiskirjeen muodossa niistä tietoa. Laita minulle kiinnostuksesi uutiskirjeeseen elomentor@gmail.com niin lisään sinut sähköpostilistalleni.

1. EloMEntorin Energiaillat

EloMEntorin Energiailloissa kokoonnutaan yhteen Paloheinässä Annen puutarhassa tai sade- ja talvikeleillä olo- tai takkahuoneessa.

Hyvään elämään, elämän eri osa-alueiden parempaan hallintaan, terveyteen tai sen horjumiseen, hyvinvointiin ja sen ylläpitoon, niin ulkoiseen kuin sisäiseen kauneuteen, luontoon, ravintoon ja ravintolisiin tai kodin puhtauteen siivouksesta pyykkäämiseen liittyviä aiheita käsitellään asiantuntijoiden alustamina EloMEntorin Energia-illoissa myös jatkossa. Alustajat ovat ulkopuolisia alansa osaajia tai EloMEntorin Anne itse. Niin EloMEntorin Energia-illan kuin etäiltojen ”välipalana” on aina teeman mukainen liikunnallinen tai toiminnallinen tuokio. Illat jatkuvat vuoden 2022 alusta noin kerran kuukaudessa.

Tulevia Energiailtojen teemoja alkuvuodesta 2022

ke 2.2.2022 ”Suojaus & sointumaljat”

Rentoudumme ihanien sointumaljojen kanssa Katja Saarikosken johdattamana ja sen jälkeen kuulemme tutkittua tietoa häneltä mm. luonnollista suojaustamme lisäävistä Pharma Nordin ravintolisistä.

ke 2.3.2022 ”Testaus & meditaatio”

Kuulemme etänä Vilma Kohosen esittelyä Nordic Laboratoriesin Athene-geenitestauksesta, jonka yhteyteen otamme levollisuuttamme lisäävän iltameditaation Annen ohjauksessa.

huhti-toukokuussa ”Taivas & hengitys”

Astrologi ja kouluttaja Terttu Haverinen perehdyttää meitä tuohon ikiaikaiseen tietoon planeettojen ja taivaankappaleiden vaikutuksesta meihin, elämäämme ja eri aikakausiin. Lisänä Annen hengitykseen liittyvä harjoitus ja siihen liittyvän tuotteen esittely.

Uuden vuoden 2022 alusta alkaen tulee iltoihin 5€ oviraha (paikanpäällä käteinen tai MobilePay). Halutessasi voit tämän lisäksi tukea EloMEntorin toimintaa myös vapaaehtoisella 10€ kannatusrahalla.

Vuoden 2021 aikana olivat Energiailtojen aiheina:

Huhtikuu ”Puhtaus & Annen salsa” Juha Haverinen ja Anne / Toukokuu ”Tankkaus (& Annen fasciat)” Annika Aro (ja Anne) / Kesäkuu ”Muutos & Annen elinvoimavoimistelu” Ninat Mäkiaho ja Wikström sekä Anne / Heinäkuu ”Luottamus & meditaatio” Anne Elokuu ”Runsaus & Annen Dorikset” Mari Kajasvirta ja Anne / Syyskuu 1v synttäreiden kunniaksi kaksi energiailtaa ”Pysähdys” & ”Rentous” Tanja Hakala / Lokakuu ”Puhtaus” Juha Haverinen / Marraskuu ”Opastus coachingiin” etänä Hilkka Aejmelaeus

Iso kiitos kaikille omaa alaansa ja osaamistaan esitelleille ja markkinoineille asiantuntijoille mielenkiintoisista ja mieleenpainuvista alustuksista vuonna 2021. Jokainen EloMEntorin Energiailloissa ollut alustaja saa vuoden ajan oman esittelynsä jälkeen maksuttoman osallistumisen näihin iltoihin.

Tule sinäkin esittelemään omaa alaasi tai edustamiasi tuotteita EloMEntorin iltoihin. Ole yhteydessä Anneen 040-7715180 tai elomentor@gmail.com tai näiden sivujeni yhteydenottolomakkeen kautta.

2. EloMEntorin Ergonomiaillat

Marraskuusta 2021 alkoivat etänä toteutettavat EloMEntorin Ergonomiaillat, joiden toiminnalliseen ohjelmaan voi jokainen osallistua kotona ❤ Ergonomiailloissa Anne liittää kehon ergonomian ja hyvinvoinnin aina johonkin toimintaan niin kasvojen, kehon kuin kodin puhtautta ja hyvinvointia lisäävien tuotteiden esittelyssä.

Kaikki HomCare ja NaturCare esiteltävät tuotteet ovat lähes täysin biohajoavia ja todella tiiviisti pakattuja tähdäten mahdollisimman pieneen luonnon rasitukseen ja taloudellisuuteen. Suurimmassa osassa tuotteista käytetään myös probiootteja eli hyviä bakteereja lisäämään puhdistus- tai hoitotehoa ja näin pidentämään myös pintojen puhtaana pysymistä sekä antamaan näin itsellemme tervempää ympäristöä.

Tulevia Ergonomia-aiheita:

ke 12.1.2022 klo 19-19.30 Pyykkäämällä puhtia pakaroihin!

Etänä zoomissa Anne pyykkäillessään kertoo HomCaren pyykinpesuaineista ja niiden käytöstä. Samalla hän keksii pyykkäämisen lomaan yhdistettäviä liikkeitä pakaraseudulle. Ilmoittaudu mukaan laittamalla viestiä 040-7715180/Anne.

Iltoihin saat henkilökohtaisen kutsun, kun olet ilmaissut kiinnostuksesi aiheeseen. Seuraa Elomentorin facebook-sivua ja laita viesti. Voit kysyä suoraan Annelta 040-7715180 viestillä tai elomentor@gmail.com tai http://www.elomentor.fi/yhteystiedot

Pidetyt EloMEntorin Ergonomiaillat

ma 1.11.2021 ”Ryhtiä kasvoihin & kasvolymfa” etänä Anne

ke 5.1.2022 klo 13 Pyykit puhtaiksi facebook-live, joka on HomCare Suomi sivuston esitys

3. Sinä olet elämäsi tärkein ihminen -luentosarja

Yhä enemmän terveydenhuoltomme kuormittuu erilaisten terveyshaittojen lisääntymisen myötä ja sen kantokyky alkaa olla katkeamassa. Voisiko olla mahdollista helpottaa tuota tilannetta omalta kohdalta, jolloin pienillä arjen huomioilla voisimme enemmän pitää huolta omasta terveydestämme ja hyvinvoinnistamme? Terveytemme haasteet voivat kummuta eri hyvinvoinnin osa-alueilta, joten niiden lähempi tarkastelu voisi olla paikallaan.

EloMEntor järjestää tilaisuuksia, joissa keskiössä olet Sinä itse. Elämyksellisissä tilaisuuksissa tavoitteena on löytää keinoja ylläpitää ja kohentaa omaa hyvinvointia ja etsiä tapoja omasta terveydestä huolehtimiseen. Saat vinkkejä niin fyysisestä, psyykkisestä kuin sosiaalisesta hyvinvoinnista itsellesi sovellettaviksi. Esille tulee myös henkisen hyvinvoinnin osuus terveytemme ylläpidossa.

Sinä olet elämäsi tärkein ihminen -luentotilaisuudet synnyinpaikkakunnallani Valtimolla alkoivat jo vuoden 2021 puolella ja jatkuvat kevättalvelle 2022. Katsotaan missä ja milloin alkaa seuraava viiden tilaisuuden sarja? Haluaisitko ehdottaa sitä minulle? 🥰 Ole yhteydessä elomentor@gmail.com

Luentotilaisuudet Pohjois-Karjalassa

Vuosi 2021 Valtimo

marraskuu 6.11. Terveys ja yleinen hyvinvointi

joulukuu 4.12. Ravitsemus ja yleinen hyvinvointi

Vuosi 2022 Valtimo

helmikuu 26.2. Kehoterveys ja fyysinen hyvinvointi

maaliskuu 26.3. Aivoterveys, muisti ja psyykkinen hyvinvointi

huhtikuu Yhteys itseen ja muihin – sosiaalinen ja henkinen hyvinvointi

Jokainen osio on itsenäinen luentonsa, johon pääset hyvin mukaan vaikka et olisi käynyt vielä muissa. Kokemukselliset luentotilaisuudet muodostavat kokonaisuuden, joiden kautta voit saada osallistumiskertojesi mukaan EloMEntorin yksilöohjauksesta alea. Esimerkiksi ne ketkä osallistuvat kaudella 21-22 jokaiseen viiteen tilaisuuteen saavat kiitokseksi yhden ilmaisen 90min (arvo 110€) yksilöohjauksen valitsemastaan alueesta.

Luentojen sisällöissä paneudumme niihin arjen asioihin, joihin voimme itse vaikuttaa; syömiseen, juomiseen, nukkumiseen, ravintolisien tai päihteiden käyttöön, liikkumiseen, ulkoiluun, stressin hallintaan, ajattelutapoihimme, uskomuksiimme, käyttäytymiseemme erilaisissa tilanteissa jne.

Kaikissa tilaisuuksissa tehdään vaihtelevasti erilaisia harjoitteita, joihin voit halutessasi osallistua. Harjoitteet sisältävät erilaisia läsnäolo-, hengitys-, venyttely- ja itseä hoitavia harjoitusosioita. Jokaisella kerralla tauolla on tarjolla jotakin teemaan sopivaa välipalaa ja tietysti kuumaa juomaa.

Jos kiinnostuit tulemaan mukaan Valtimon tilaisuuksiin, niin ole yhteydessä minuun http://www.elomentor.fi/yhteystiedot yhteydenottolomakkeella tai viestillä 040-7715180/Anne.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Sinä olet elämäsi tärkein ihminen -luentosarjan tilaisuuksiin ❤ ❤ ❤

%d bloggaajaa tykkää tästä: