EloMEntorin tapahtumia

EloMEntorin järjestämiä tapahtumia:

  1. EloMEntorin Energiaillat
  2. EloMEntorin Ergonomiaillat
  3. EloMEntorin luennot:
    1. Sinä olet elämäsi tärkein ihminen -luennot
    2. Loppuelämäni ensimmäinen päivä- luennot
    3. Kipu ja kokonaisvaltainen ravitsemus

Näihin tapahtumiin voit osallistua EloMEntorin toimitiloissa tai voit järjestää illan kotonasi kutsumalla oman kaveriporukkasi koolle. Ole yhteydessä Anneen ja seuraa ilmoittelua facebookista Elomentorin sivuilta. Lähetän myös halutessasi sinulle Elomentorin kuulumiset -uutiskirjeen muodossa niistä tietoa. Laita minulle kiinnostuksesi uutiskirjeeseen elomentor@gmail.com niin lisään sinut sähköpostilistalleni. Lisätiedot tai ilmoittautumiset tapahtumiin Annelle myös viestillä 040-7715180.

1. EloMEntorin Energiaillat

EloMEntorin Energiailloissa kokoonnutaan yhteen Paloheinässä Annen puutarhassa tai sade- ja talvikeleillä olo- tai takkahuoneessa.

Hyvään elämään, elämän eri osa-alueiden parempaan hallintaan, terveyteen tai sen horjumiseen, hyvinvointiin ja sen ylläpitoon, niin ulkoiseen kuin sisäiseen kauneuteen, luontoon, ravintoon ja ravintolisiin tai muita kiinnostavia ajankohtaisia aiheita käsitellään asiantuntijoiden alustamina EloMEntorin Energia-illoissa. Alustajat, joilla on tilaisuus esitellä omia tuotteitaan, osaamistaan ja palveluitaan, ovat ulkopuolisia alansa osaajia. Ajoittain Anne vetää iltansa itse. Niin EloMEntorin Energia-illan kuin etäiltojen ”välipalana” on halutessanne teeman mukainen liikunnallinen tai toiminnallinen tuokio. Illat järjestetään noin kerran kuukaudessa tilanteesta riippuen lähi- tai etätapaamisina.

Voit vaikuttaa iltojen sisältöön itse ehdottamalla Annelle aihetta joko jo pidetyistä tai aivan uudesta sisällöstä. Anne etsii sopivan alustajan illan teemaan.

Illoissa on tarjolla teetä ja pientä purtavaa. Illan oviraha on 5-10€ oviraha (myös MobilePay ). Halutessasi voit tämän lisäksi tukea EloMEntorin toimintaa myös vapaaehtoisella 5-10€ kannatusrahalla.

Energiailtojen sisältöjä:

🌺”Suojaus & sointumaljat”

Rentoudumme ihanien sointumaljojen kanssa Katja Saarikosken johdattamana ja sen jälkeen kuulemme tutkittua tietoa häneltä mm. luonnollista suojaustamme lisäävistä Pharma Nordin ravintolisistä.

🌺”Taivas & hengitys”

Astrologi ja kouluttaja Terttu Haverinen perehdyttää meitä tuohon ikiaikaiseen tietoon planeettojen ja taivaankappaleiden vaikutuksesta meihin, elämäämme ja eri aikakausiin. Lisänä Annen hengitykseen liittyvä harjoitus ja halutessanne siihen liittyvän tuotteen esittely.

🌺”Testaus & meditaatio” ETÄILTA

Kuulemme etänä Vilma Kohosen esittelyä Nordic Laboratoriesin Athene-geenitestauksesta, jonka yhteyteen otamme levollisuuttamme lisäävän iltameditaation Annen ohjauksessa.

🌺 ”Puhtaus & Annen salsa” Juha Haverinen ja Anne

Tässä saat vinkkejä kodinhoitoon tehokkaiden, taloudellisten ja turvallisten HomCare-tuotteiden esittelyssä. Liikettä lanteisiin saadaan Annen ohjaamasta salsasta.

🌺 ”Tankkaus ” Annika Aro

NPG-ravintolisistä tiivis tietopaketti liikuntasuoritusta tehostamaan ja muutenkin auttamaan kehon toimintaa kokonaisvaltaisesti.

🌺 ”Muutos & Annen elinvoimavoimistelu” Ninat Mäkiaho ja Wikström sekä Anne

Kuinka löydän voimavarani ja pystyn muuttamaan elämäni suuntaa? Tässä avustavat Nina&Nina mielenkiintoisella lähestymistavallaan. Elinvoimaa kehoon saadaan Annen EloMEntorin viiden tiibetiläisen kautta.

🌺 ”Luottamus & meditaatio” Anne

Pysähdytään hetkeksi miettimään mitä luottamus on ja kuinka tärkeä sen löytäminen ja säilyttäminen on nykyajan arjen keskellä. Aiheesta tehdään myös oma luottamusmeditaatio-harjoitus.

🌺 ”Runsaus & Annen Dorikset” Mari Kajasvirta ja Anne

Villivihannesten uskomattomaan maailmaan tutustutaan ihanan Marin ohjauksessa Annen puutarhasta löydettyjen kasvien kautta. Luonnollisuutta kehoomme saadaan myös Doris-joogaharjoitteesta.

🌺 ”Pysähdys” Tanja Hakala

Kehomme kaipaa pysähdystä arkemme keskellä. On hyvä huomioida mitä pienillä liikkeillä ja hengitysharjoitteilla saadaan aikaan kehossamme.

🌺 ”Rentous” Tanja Hakala

Kehomme pysähtymistä jatketaan aktiivisella rentousharjoitteella, jolloin tehostetaan parasympaattisen hermoston toimintaa.

🌺”Opastus coachingiin” etänä Hilkka Aejmelaeus

Tärkeät kysymykset pysäyttävät sinut ajattelemaan asioita uudella tavalla. Saat konkreettisesti huomata kuinka pääset itseäsi pohdituttavassa asiassa eteenpäin Hilkan ohjauskysymysten myötä.

🙏🌺🙏 Iso kiitos kaikille omaa alaansa ja osaamistaan jo esitelleille ja markkinoineille asiantuntijoille mielenkiintoisista ja mieleenpainuvista alustuksista. Jokainen EloMEntorin Energiailloissa ollut alustaja saa vuoden ajan oman esittelynsä jälkeen maksuttoman osallistumisen näihin iltoihin.

Tule sinäkin esittelemään omaa alaasi tai edustamiasi tuotteita EloMEntorin iltoihin. Ole yhteydessä Anneen 040-7715180 tai elomentor@gmail.com tai näiden sivujeni yhteydenottolomakkeen kautta.

2. EloMEntorin Ergonomiaillat

Etänä toteutettavissa EloMEntorin Ergonomiailloissa Anne liittää ”EloMEntorin TakeCare” ajattelulla kehon ergonomian ja hyvinvoinnin aina johonkin toimintaan niin kasvojen, kehon kuin kodin puhtautta ja hyvinvointia lisäävien tuotteiden esittelyssä.

Haluaisitko sinä emännöidä tällaisia kutsuja? Katso alta aiheita jo pidetyistä kutsuista. Voit kutsua kaveri- ja työporukkaa, sukuasi tai naapureitasi ja tarjota heille infoa HomCaren tuotteista ja aiheeseen sopivasta EloMEntorin näyttämästä kehonhuollosta. Ole yhteydessä, niin järjestetään kutsut etänä tai livenä. Kevät ja kesäkeleillä voin pitää esittelyjä vaikka ulkona. Sovellan kyllä ilolla ohjelman eri muotteihin.

Nähdään ja tehdään ekoteko!

HomCaren ja NaturCaren esiteltävät tuotteet ovat 98% biohajoavia ja todella tiiviisti pakattuja tähdäten mahdollisimman pieneen luonnon rasitukseen. Käytettäessä pieniä määriä tämä näkyy myös käyttäjän kukkarossa: yksi pullollinen laimennosta tai pieni määrä ainetta pesukertaa kohti maksaa alle euron. BioSwipe-sarjan tuotteista käytetään probiootteja eli hyviä bakteereja lisäämään puhdistus- ja hoitotehoa sekä pidentämään pintojen puhtaana pysymistä. Probiootit tuotteissa lisäävät itsellemme terveempää ympäristöä ja vaikuttavat myös parempaan sisäilmaan.

Jos kiinnostuit, niin seuraa facebook Elomentor -sivun ilmoittelua tai kysy lisää Annelta elomentor@gmail.com tai viestillä 040-7715180. Voit halutessasi lukea itse lisää tuotteista ja tehdä mahdollisia tilauksia http://www.homcare.fi/anneanttila

EloMEntorin Ergonomiailtojen sisältöjä:

💙 ”Kirkkautta kesään & ketteryyttä kehoon

Annen omat vinkit niin ikkunan- ja autonpesuun tai terassille ja mökkikauteen. Lisäksi juhlakenkien kunnostamista ja helpotusta mattopyykille. Tehokkaat ekologiset tuotteet ja ergonomiavinkit. Kiinnostuitko? Järjestetäänkö teillä HomCare-kutsut? Kysy lisää Annelta 040-7715180. Tervetuloa!

💙”Ryhtiä kasvoihin & kasvolymfa”

Etänä zoomissa tai paikanpäällä Anne esittelee kasvojen iltapuhdistusta NaturCaren tuotesarjalla. Lisäksi opettelemme yhdessä rentouttavan ja kasvoja heleyttävän omatoimikasvolymfan.

💙Pyykit puhtaiksi facebook-live, joka on HomCare Suomi sivuston esitys:

https://www.facebook.com/201141669927985/videos/1380583142344848

Ota oppia noista vinkeistä ja tutustu lisää tuotteisiin http://www.homcare.fi/anneanttila

💙”Pyykkäämällä puhtia pakaroihin” etänä Anne

Etänä zoomissa Anne pyykkäillessään kertoo HomCaren pyykinpesuaineista ja niiden käytöstä. Samalla hän keksii pyykkäämisen lomaan yhdistettäviä liikkeitä pakaraseudulle.

💙”Kroppa kuntoon keittiöhommissa” etänä Anne

Etänä zoomissa puhdistetaan keittiön sotkuja ottamalla kropan ergonomia ja kropantreenaus mukaan antamalla tasapainoosi treenausta, lihaksiisi liikettä sekä niveliisi notkeutta. Samalla tutustut tehokkaisiin vinkkeihin lian irrottamisesta tai helposta päivittäisestä avusta keittiöpuhtaudessasi kätevillä ja tehokkailla tuotteilla.

💚 HomCare 💚 NaturCare 💚 EloMEntorin TakeCare

💚 http://www.homcare.fi/anneanttila 💚

3. EloMEntorin luennot

Yhä enemmän terveydenhuoltomme kuormittuu erilaisten terveyshaittojen lisääntymisen myötä ja sen kantokyky alkaa olla katkeamassa. Voisiko olla mahdollista helpottaa tuota tilannetta omalta kohdalta, jolloin pienillä arjen huomioilla voisimme enemmän pitää huolta omasta terveydestämme ja hyvinvoinnistamme? Terveytemme haasteet voivat kummuta eri hyvinvoinnin osa-alueilta, joten niiden lähempi tarkastelu voisi olla paikallaan.

3.1 Sinä olet elämäsi tärkein ihminen

EloMEntor järjestää tilaisuuksia, joissa keskiössä olet Sinä itse. Elämyksellisten tilaisuuksien, joko yksittäisen luennon, koko luentosarjan tai vapaamman keskustelutilaisuuden tavoitteena on löytää keinoja ylläpitää ja kohentaa omaa hyvinvointia ja etsiä tapoja omasta terveydestä huolehtimiseen. Löydämme vinkkejä niin fyysisestä, psyykkisestä kuin sosiaalisesta hyvinvoinnista itsellemme sovellettaviksi. Esille tulee myös tärkeänä osana henkisen hyvinvoinnin osuus terveytemme ylläpidossa.

Luentojen sisällöissä paneudumme niihin arjen asioihin, joihin voimme itse vaikuttaa; syömiseen, juomiseen, nukkumiseen, ravintolisien tai päihteiden käyttöön, liikkumiseen, ulkoiluun, stressin hallintaan, ajattelutapoihimme, uskomuksiimme, tunteisiimme, käyttäytymiseemme erilaisissa tilanteissa jne. Lisäksi mietimme terveyshaasteidemme juurisyitä ja keinoja niihin vaikuttamiseen.

Kaikissa tilaisuuksissa tehdään vaihtelevasti erilaisia harjoitteita, joihin voit halutessasi osallistua. Harjoitteet sisältävät erilaisia läsnäolo-, hengitys-, venyttely- ja itseä hoitavia harjoitusosioita. Mahdollisesti tauolla on tarjolla järjestäjän kanssa sovittuna jotakin teemaan sopivaa välipalaa, maistiaisia ja tietysti kuumaa juomaa.

Teemoja luentoihin ovat Terveys ja yleinen hyvinvointi, Ravitsemus ja yleinen hyvinvointi, Kehoterveys ja fyysinen hyvinvointi, Aivoterveys, muisti ja psyykkinen hyvinvointi sekä Yhteys itseen ja muihin – sosiaalinen ja henkinen hyvinvointi.

3.2. Loppuelämäni ensimmäinen päivä

Luentosarjassa paneudutaan elämän käännekohtaan, jossa on halu muutokselle. Kuinka teen muutoksen? Kuinka etenen? Mitä kehoni kertoo? Entä jos väsymys on hidasteena? Käymme aiheita läpi laajasti niin ravitsemuksen kuin muiden elämänmuutosten osalta. Tutkimme kehomme eri elinjärjestelmiä ja niiden kuntoon vaikuttavia asioita. Huomaamme, että jo pienillä muutoksilla ajattelussamme on merkittävä vaikutus toimintaamme ja sitä kautta suuri vaikutus kehomme vointiin. Jokaisen yksilöllisyys on tärkeä, niinpä jokainen saa luennoilta poimittua juuri itselle tärkeitä asioita tähän hetkeen sovellettavaksi. Luentosarja kulkee rinnallasi!

Luentojen aiheita mm. Suurenmoinen suolisto, Ainutlaatuiset aivot, Mahtava myrkynpoistojärjestelmä, Nauravat nivelet, Syleilevä sydän, Ilmiömäinen immuunipuolustus, Mieletön mieli, Säteilevä sielu

3.3. Kipu ja ravitsemus

Luentosarja koostuu kolmesta osiosta, joissa käsitellään kivun juurisyitä, kaiken keskiössä olevaa suolistoa ja erityyppisiä kipua lieventäviä tekijöitä niin ravinnosta kuin terveyden eri osa-alueilta. Luennoilla käsitellään asiat konkreettisesti ja helppoja käytännön vinkkejä esitellen. Kipua lähestytään monesta eri näkökulmasta ja sen vaikutuksia pohditaan syvemmin. Ravitsemusta tarkastellaan laajasti ja jokaisella kerralla saadaan kotiin konkreettisia vinkkejä arkeen sovellettaviksi. Luentojen yhteydessä on mahdollisuus seurata omaa tilannettaan alku- ja loppukartoituksen avulla, siksi luennot olisi suotavaa pitää vähintään kuukauden välein.

Luentojen aiheet: Kipu ja ravitsemus I – juurisyiden jäljillä, Kipu ja ravitsemus II – kaiken takana on ihmeellinen suolisto ja Kipu ja ravitsemus III – pienten muutosten vaikutukset

Työyhteisöille, harrasteryhmille, kaveriporukoille tai kuntien asukkaille

Kaikkien EloMEntorin luentosarjojen luentoja voidaan käyttää räätälöitynä erilaisten työyhteisöjen ja harrasteryhmien kanssa tai vaikka kunnan asukkailleen järjestämissä terveyttä edistävissä tilaisuuksissa. Kokemukselliset luentotilaisuudet muodostavat parhaimmillaan jatkumon, joiden kautta osallistuja voi saada selkeyttä koko elämänpiirinsä alueisiin. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, varsinkin elämäntapamuutoksissa.

Pääosin jokainen EloMEntorin luento-osio on aihepiirissään itsenäinen luentonsa, johon pääsee hyvin mukaan vaikka ei olisi käynyt vielä muissa. Suositeltavaa on kuitenkin osallistua useampaan luentoon, sillä silloin mahdollisten muutosten seuraaminen on helpompaa ja näin saa parhaan annin sisällöistä.

Koko luentosarjan sisältävässä kokonaisuudessa osallistuja saa osallistumiskertojensa mukaan EloMEntorin yksilöohjauksesta alea. Esimerkiksi ne ketkä osallistuvat samalla kaudella jokaiseen luentosarjan tilaisuuteen saavat lisäksi yhden EloMEntorin yksilöohjauksen (90min/norm. 110€) -50% alennuksella. Muutoin tilaisuuksiin osallistujat saavat kolmen kerran ohjaussarjan -10% hintaan.

Jos kiinnostuit, tilaa EloMEntorin luento, luentosarja tai keskustelutilaisuus yhteisöllesi tai osallistu järjestettäviin tilaisuuksiin ❤

Sinä olet elämäsi tärkein ihminen -luentotilaisuuksia on ollut jo synnyinpaikkakunnallani Valtimolla vuonna 2021. Katsotaan missä ja milloin on seuraava EloMEntorin luento tai keskustelutilaisuus? Haluaisitko ehdottaa sitä minulle? 🥰 Ole yhteydessä elomentor@gmail.com

Jos kiinnostuit tulemaan mukaan tilaisuuksiin, niin ole yhteydessä minuun http://www.elomentor.fi/yhteystiedot yhteydenottolomakkeella tai viestillä 040-7715180/Anne.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan ❤ ❤ ❤

Luentotilaisuuksien yhteyteen on mahdollisuus varata Annelta lähipäiville myös yksilöllisiä käsittely- tai ohjausaikoja.

Nähdään❤ Voi hyvin❣

%d bloggaajaa tykkää tästä: