EloMEntorin tapahtumia

💜💜Vuosi 2023 ajankohtaiset tapahtumat💜💜

Ke 22.2. klo 18-20 EloMEntorin Elävät kädet-ilta:

Haaveiden kartan suunnittelu ja toteutus. Heittäydy luovuuden maailmaan ja tule mukaan! Hinta 20 € laskulla (HUOM! 30 €/2, joko kamu mukaan tai itselle toiseen iltaan)  sisältäen materiaalit ja iltateen. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu HETI 

💫💞⚜💫💞⚜💫💞⚜💫💞⚜💫💞⚜💫💞⚜💫💞⚜💫💞⚜💫💞⚜💫💞⚜

Ke 8.3. klo 18-20 EloMEntorin Sinä olet tärkein-ilta:

Naistenpäivänä saamme kuulla, kuinka ravinnolla ja luonnollisilla menetelmillä voidaan saada hormonit tasapainoon ja olo paremmaksi. Tästä kertoo meille Diplomihomeopaatti (klassinen) ja ravintoneuvoja Daniela Salomaa. Lisäksi illassa maistellaan terveellisiä välipaloja ja Kangen-vettä. Mitä se on? Tule kuuntelemaan ja oppimaan lisää puhtaan ravinnon ja veden merkityksestä hormonaaliselle terveydelle ja yleiselle hyvinvoinnille. 

Hinta 20 € laskulla (HUOM! Itselle kaksi iltaa tai kaverille lippu 30 € / 2) Ilmoittauduthan viimeistään viikkoa ennen iltaa, kiitos!

🌺💃🏾🌺💃🏻🌺💃🏾🌺💃🏻🌺💃🏾🌺💃🏻🌺💃🏾🌺💃🏻🌺💃🏾🌺💃🏻🌺💃🏾🌺💃🏻🌺💃🏾🌺💃🏻🌺💃🏾🌺

Ke 29.3. klo 18-20 EloMEntorin Eväät: 

Ravintoilta, jossa pohdiskellaan mitä lautaselle ja milloin? Mietitään yksilöllistä ruokavaliota, jossa tarkastelen kanssasi makroravinteiden kautta lautastemme sisältöjä yksilöllisiä taustoja havainnollistaen. Hinta 20 € laskulla (HUOM! Itselle kaksi iltaa tai kaverille lippu 30 € / 2) Sisältää iltateen terveellisen purtavan kera. Ilmoittauduthan viimeistään viikkoa ennen, kiitos!

🥗🍗🍋🥦🥑🍅🥕🍓🧅🥗🍗🍋🥦🥑🍅🥕🍓🧅🥗🍗🍋🥦🥑🍅🥕🍓🧅

Ke 26.4. klo 18-20 EloMEntorin Elävät Kädet-ilta:

Nyt neulotaan yhdessä opetellen neulonnan/käsitöiden alkeita. Sopii myös enemmän harrastaneille, sillä on hyvä, että olemme erilaisia, kun jaetaan ryhmässä käsityötietoja ja -taitoja toistemme kesken. 

Lisäksi illan alussa valitaan yhdessä teema, josta voidaan neulomisen aikana jutustella. Erilaisista hyvinvointia monipuolisesti käsittelevistä kirjoista voidaan lukea pätkiä ja antaa sen aiheen innoittaa keskustelua. Minulta löytyy kirjoja, mutta puikot, langat ja mahdollisesti malli kirjallisine ohjeineen olisi hyvä olla itselläsi mukana. Hätätilassa voin lainata sinulle illaksi molempia, jos haluat vain kokeilla. Illassa ei ole siis pakko neuloa tai keskustella, tärkeintä on, että osallistut tulemalla, jos tämä ilta tuntuu sinua kutsuvan 💛🧡💜💛

Hinta 5€, 10€ tai 20 € omasta tilanteestasi riippuen. Sisältää iltateen pikkupurtavan kanssa. Olet sydämellisesti tervetullut❣ Ilmoittaudu viimeistään viikkoa ennen. 

🌺💃🏾🌺💃🏻🌺💃🏾💃🏻🌺💃🏾🌺💃🏻💃🏾🌺💃🏻🌺💃🏾🌺💃🏻🌺💃🏾💃🏻🌺💃🏻💃🏾🌺💃🏻🌺💃🏾🌺

UUTUUS! ”Sinä olet oma tähtesi” EloMEntorin kaksiosainen Astrologinen Elämysretriitti Paloheinässä Annen puutalossa

lauantaina 18.3.2023 klo 10 – 18 ja lauantaina 22.4.2023 klo 10 – 18

Astrologisen Elämysretriitissä saamme opetusta astrologian perusteista ja siitä kuinka voimme hyödyntää sitä arjessamme. Astrologiaa opettelemme itse kukin oman syntymäkarttamme avulla. Energisenä opettajanamme toimii astrologi, kouluttaja Terttu Haverinen. Päivän kokonaisuuteen kuuluvat myös Annen ohjaustuokiot erilaisissa läsnäolo- ja joogatyyppisissä harjoitteissa. Lounas ja välipalat sekä tarpeen mukaan kauempaa tuleville majoitus järjestyvät EloMEntorin toimesta.

Olet sydämellisesti tervetullut ❤

Hinta 90 € / pvä ja 170 € / 2 pvää (ei sis. majoitusta). Ilmoittautumiset tai lisäkysymykset yhteydenottolomakkeella http://www.elomentor.fi/yhteystiedot tai Annelle viestinä 0407715180 viimeistään pe 3.3.

🌺💃🏾🌺💃🏻🌺💃🏾💃🏻🌺💃🏾🌺💃🏻💃🏾🌺💃🏻🌺💃🏾🌺💃🏻🌺💃🏾💃🏻🌺💃🏻💃🏾🌺💃🏻🌺💃🏾🌺

EloMEntorin tattarihapanjuurileipäkurssi sopimuksen mukaan 🌿🍞🌿

Nelituntiseen päivään mahtuu niin tietoa, taikinan tekoa, leipomista kuin maistiaisia. Saat mukaasi kotiin oman taikinajuuren, ohjeet ja omatekemäsi maistiaiset.

Jos kiinnostuksesi heräsi, niin laita viestiä, suunnitellaan sopivaa ajankohtaa. Ilmoittaudu yksin tai kaverin kanssa. Suositeltava määrä 4-6 henkilö. Hankkisitko kaverillesi lahjakorttina?

Yhteydenottolomakkeen http://www.elomentor.fi/yhteystiedot tai viestin kautta ilmoittautumiset ja lisäinfot Anne 0407715180. Hinta 55-80€/hlö

😊☺🙂😉😄😁☺😂😍🤣😅☺🥰😎🤗🤩☺😀😃😘😚☺😊

EloMEntorin jo järjestämiä elämystapahtumia:

EloMEntorin tapahtumien yhteisiä teemoja ovat

💚 immuunipuolustuksemme vahvistuminen

💜 yksilöllisyys ja yhteisöllisyys, maailma ympärillämme

💛 empatia, omat valinnat ja oma polku

🧡 tunteiden ja kehon kuuntelu

💙 kädentaidot ja kohtaaminen

EloMEntorin tärkeänä teemana on vahvan vastustuskykymme tukeminen ja ylläpitäminen. Siinä luomme mikrobistollemme pohjaa metsäretkillämme, terassilla kokoontumisillamme ja tutustumalla hapantaikinajuureen. Myös sopivan, yksilöllisen ruokavalion löytyminen on tärkeää mm. kehon hiljaisen tulehduksen hillitsijänä. Stressin lasku ja sopivat vastustuskykyämme avustavat ravintolisät ovat esillä etenkin vuoden pimeimpänä aikana. 

Moninaiset tunteet olivat viime vuosina omassa elämässäni tarkemman syventymisen alla. Niinpä EloMEntorin ohjelmassa ne vilahtelevat siellä ja täällä. Elämysviikonlopun aiheena niihin paneutuminen olisi haaveenani ja katsotaan milloin se toteutuu. Omaa henkilökohtaista kouluttautumista aiheeseen olen myös syventämässä. Energiailloissa pääsemme erilaisia tunteita sivuamaan aistien ja tekemisen kautta, oman itsen huolehtimiskäytäntöjen kautta ja siten, että rohkaistumme pyytämään apua omiin haasteisiimme ja antaisimme luvan itsellemme tulla kuulluksi ja nähdyksi.

Yhteisöllisyys EloMEntorin tapahtumissa on tärkeää; se että kuulut johonkin joukkoon, porukkaan ja EloMEntorin yhteisöön eloMEntorilaisena, on merkityksellistä. Vuorovaikutus ja yhteisössä toimiminen on uusimpien tutkimusten mukaan tärkeä myös terveytemme ylläpidossa. Tähän lisäantia tuovat EloMEntorin Elämysviikonloput Annen puutalossa Paloheinässä. Ne sallivat pienimuotoisuudessaan meidän pysähtyä itsemme äärelle pariksi päiväksi irti kaikesta muusta. Ei tarvita hienoja ulkoisia puitteita tai suureellisia resursseja vaan rauhallista paneutumista oman aitoon itseen, tunteisiin ja kehollisuuteen. Siellä pienen yhteisön keskellä, yhdessä muiden kanssa eri teemojen ympäröimänä, suurin viesti on ”Sinä olet tärkein”.

Tässä ovat EloMEntorin järjestämät tapahtumat. Niistä on listan alla jokaisesta tarkempi kuvaus kustakin. Katso mikä osuisi sinulle parhaiten 💜✨

 1. EloMEntorin Energiaillat
 2. EloMEntorin Ergonomiaillat
 3. EloMEntorin luennot:
  1. Sinä olet elämäsi tärkein ihminen -luennot
  2. Loppuelämäni ensimmäinen päivä- luennot
  3. Kipu ja kokonaisvaltainen ravitsemus -luennot
 4. EloMEntorin Elämysretriitit
 5. EloMEntorin Elävät kädet- käsityöillat

Näihin kaikkiin tapahtumiin voit osallistua EloMEntorin toimitiloissa tai voit järjestää illan kotonasi kutsumalla oman kaveriporukkasi koolle. Ole yhteydessä Anneen ja seuraa ilmoittelua facebookista Elomentorin sivuilta https://www.facebook.com/profile.php?id=100064089309686

Kerron Elomentorin kuulumiset -uutiskirjeissä ajankohtaisista tapahtumista. Laita minulle kiinnostuksesi uutiskirjeeseen elomentor@gmail.com niin lisään sinut sähköpostilistalleni. Lisätiedot tai ilmoittautumiset tapahtumiin Annelle viestillä 040-7715180 tai http://www.elomentor.fi/yhteystiedot

1. EloMEntorin Energiaillat

EloMEntorin Energiailloissa kokoonnutaan yhteen Paloheinässä Annen puutarhassa tai sade- ja talvikeleillä olo- tai takkahuoneessa.

Hyvään elämään, elämän eri osa-alueiden parempaan hallintaan, terveyteen tai sen horjumiseen, hyvinvointiin ja sen ylläpitoon, niin ulkoiseen kuin sisäiseen kauneuteen, luontoon, ravintoon ja ravintolisiin tai muita kiinnostavia ajankohtaisia aiheita käsitellään asiantuntijoiden alustamina EloMEntorin Energia-illoissa. Alustajat, joilla on tilaisuus esitellä omia tuotteitaan, osaamistaan ja palveluitaan, ovat ulkopuolisia alansa osaajia. Ajoittain Anne vetää iltansa itse. Niin EloMEntorin Energia-illan kuin etäiltojen ”välipalana” on halutessanne teeman mukainen liikunnallinen tai toiminnallinen tuokio. Illat järjestetään noin kerran kuukaudessa tilanteesta riippuen lähi- tai etätapaamisina.

Voit vaikuttaa iltojen sisältöön itse ehdottamalla Annelle aihetta joko jo pidetyistä tai aivan uudesta sisällöstä. Anne etsii sopivan alustajan illan teemaan.

Illoissa on tarjolla teetä ja pientä purtavaa. Illan hinta on 12-25€ sähköpostilaskuna, joka maksetaan illan jälkeen.

Energiailtojen sisältöjä:

🌷 EloMEntorin Ihmeiden Ilta ja samalla terassikauden avajaiset 

Illan aikana EloMEntorin toiminnan esittelyä, pikku purtavaa ja juomamaistiaisia sekä teetä. Halutessanne yhteinen liikunta- tai rentoushetki toiveidenne mukaan. Lisäksi vinkkejä ja ”ihmeellisiä” kokeiluja puutarhakalusteiden, kenkien ja ruukkujen huoltoon HomCaren puhdistusaineilla. 

Kuinka huollan puutarhan kalusteita ja puhdistan ulkona olleita esineitä? Kuinka saan kodin likatahrat nopeasti häivytettyä? Kuinka saan kenkäni juhlakuntoon? Entä mitä teen tummiksi pinttyneille tee- ja kahvipannuille? Tuo halutessasi sinäkin oma haastavan likainen esineesi/vaatekappaleesi mukanasi, niin katsotaan mitä sille voidaan yhdessä tehdä.

🌷 EloMEntorin Energiailta: ”Lumous” Villivihanneksia ja sieniä Paloheinän metsässä  

Syyskesällä 2021 saimme ihastuttavaa esimakua EloMEntorin puutarhassa pidetystä makumatkasta villiyrttiohjaaja, sienineuvoja ja eräopas Mari Kajasvirran opastuksella. Elokuussa 2022 EloMEntor järjesti Marin kanssa elämyksellisen illan Paloheinän metsässä. Annen ohjauksessa päästimme kehomme aistimatkalle metsän lumoihin. Jatkoa seuraa tulevaisuudessakin. Katsotaan mitä ja minne seuraavaksi?

🌷 EloMEntorin Energiailta: ”Empaattisuus” 

Illan alustajana on Ihminen tavattavissa- terapeutti Päivi Särkikoski. Päivi valaisee mitä on empaattinen keskusteluterapia, jossa sinä tulet kuulluksi ja nähdyksi. Sisällöt terapialle perustuvat Tommy Hellsten Instituutin terapeuttikoulutukseen. Illan aikana käydään läpi myös Annen johdolla kuinka tärkeää on pitää kaikin tavoin itsestään huolta.

🌷 EloMEntorin Energiailta: ”Suojaus” 

Immuunipuolustuksen tärkeyttä ei voi vähätellä! Kesän aikana hankitut aurinkovitskut kuluvat ja tarvitsemme lisäbuustausta pimeälle ajalle ja mahdollisten flunssien varalle. Illan aikana saat ravintolisäekspertin Katja Saarikosken lempeästi värähtelevän sointukylvyn kehollesi ja mielellesi. Loppuillasta kuulet Katjan ajankohtaiset, todella tärkeät vinkit kehosi solujen suojaukseen sekä tutkittua tietoa Pharma Nordin ravintolisien vaikutuksista vastustuskykymme tukemiseen. Samalla nautimme iltateestä EloMEntorin loihtimien, vastustuskykyämme lisäävien maistiaisten kera. 

🌷 EloMEntorin Energiaillat: ”Vähyys”, ”Ketous” ja ”Rakennus”

”Vähyys” -illassa vähähiilihydraattisen ruokavalion esittely yhdistyy kolmiosaiseen ruokavalioteemaan rasvapainotteisen, ketogeenisen ruokavalion esittelyyn ”Ketous”-illassa sekä proteiinien hyötyihin ja haasteisiin keskittyvän ”Rakennus”-illan aiheissa. Ruokavalio-illoissa korostetaan, että jokaisen ruokavalio on yksilöllinen, mutta erilaisista vaihtoehdoista voisi olla hyvä tietää vaikka oman tai läheisen terveyshaasteen kohdalla.

”Vähyys” -iltana Anne kertoo hiilihydraattien vaikutuksesta kehossamme, niiden vähentämisen merkityksestä immuunipuolustuksellemme ja kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnillemme ja antaa keinoja arkeen hiilihydraattien vähentämisestä ruokaa tehdessä. Saat vinkkejä, maistiaisia ja keskustelun tuomia ajatuksia aiheesta mukaasi! Lisäksi nauttimassa maistiaisia vähähiilarisista herkuista.

”Ketous” -illan pääaiheena on ketogeeninen ruokavalio ja sen hyöty terveyden ylläpidossa. Aluksi Anne kertoo yleisesti eri ravintoaineiden merkityksestä terveydelle ja miksi ”kaikki” ei sovi kaikille. Ketoudesta kertoo tarkemmin omakohtaisen esimerkin 15 vuoden kokemuksella esittelevä terveydenetsijä, sosionomi Susanna Vettenranta. Ilta sisältää EloMEntorin ketomaistiaisia iltateen kera.

”Rakennus”-illassa mietitään Annen kanssa kuinka proteiinit ovat kaikille tärkeitä oikeassa suhteessa. Millaisessa muodossa meidän tulisi saada proteiineja? Onko liiasta proteiinista haittaa? Entä mitä tekee proteiinien vähyys ruokavaliossamme? Opimme myös tukemaan elimistöämme proteiinien mahdollisimman optimaalisessa hyödyntämisessä. Illassa maistelemme erilaisia hyviä proteiinien lähteitä.

🌺”Suojaus & sointumaljat”

Rentoudumme ihanien sointumaljojen kanssa Katja Saarikosken johdattamana ja sen jälkeen kuulemme tutkittua tietoa häneltä mm. luonnollista suojaustamme lisäävistä Pharma Nordin ravintolisistä.

🌺”Taivas & hengitys”

Astrologi ja kouluttaja Terttu Haverinen perehdyttää meitä tuohon ikiaikaiseen tietoon planeettojen ja taivaankappaleiden vaikutuksesta meihin, elämäämme ja eri aikakausiin. Lisänä Annen hengitykseen liittyvä harjoitus ja halutessanne siihen liittyvän tuotteen esittely.

🌺”Testaus & meditaatio” ETÄILTA

Kuulemme etänä Vilma Kohosen esittelyä Nordic Laboratoriesin Athene-geenitestauksesta, jonka yhteyteen otamme levollisuuttamme lisäävän iltameditaation Annen ohjauksessa.

🌺 ”Tankkaus ” Annika Aro

NPG-ravintolisistä tiivis tietopaketti liikuntasuoritusta tehostamaan ja muutenkin auttamaan kehon toimintaa kokonaisvaltaisesti.

🌺 ”Muutos & Annen elinvoimavoimistelu” Ninat Mäkiaho ja Wikström sekä Anne

Kuinka löydän voimavarani ja pystyn muuttamaan elämäni suuntaa? Tässä avustavat Nina&Nina mielenkiintoisella lähestymistavallaan. Elinvoimaa kehoon saadaan Annen EloMEntorin viiden tiibetiläisen kautta.

🌺 ”Luottamus & meditaatio” Anne

Pysähdytään hetkeksi miettimään mitä luottamus on ja kuinka tärkeä sen löytäminen ja säilyttäminen on nykyajan arjen keskellä. Aiheesta tehdään myös oma luottamusmeditaatio-harjoitus.

🌺 ”Runsaus & Annen Dorikset” Mari Kajasvirta ja Anne

Villivihannesten uskomattomaan maailmaan tutustutaan ihanan Marin ohjauksessa Annen puutarhasta löydettyjen kasvien kautta. Luonnollisuutta kehoomme saadaan myös Doris-joogaharjoitteesta.

🌺 ”Pysähdys” Tanja Hakala

Kehomme kaipaa pysähdystä arkemme keskellä. On hyvä huomioida mitä pienillä liikkeillä ja hengitysharjoitteilla saadaan aikaan kehossamme.

🌺 ”Rentous” Tanja Hakala

Kehomme pysähtymistä jatketaan aktiivisella rentousharjoitteella, jolloin tehostetaan parasympaattisen hermoston toimintaa.

🌺”Opastus coachingiin” etänä Hilkka Aejmelaeus

Tärkeät kysymykset pysäyttävät sinut ajattelemaan asioita uudella tavalla. Saat konkreettisesti huomata kuinka pääset itseäsi pohdituttavassa asiassa eteenpäin Hilkan ohjauskysymysten myötä.

EloMEntorin Energiailtojen aikana istumme tunnelmallisten ja savuamattomien HomCaren Tlite -kynttilöiden tunnelmassa. Ihan erikseen voimme pitää myös näiden luonnonöljyihin ja muihin kestäviin materiaaleihin perustuvien kynttilöiden tutustumisiltaa.

☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀

Muita toivomuksia iltojen aiheiksi on tullut mm. Itämainen tanssi, EloMEntorin toiminnan esittely ja eri tunteita käsittelevät illat. Kerro sinä kiinnostuksesi edellä mainittuihin tai ehdota jotain muuta aihetta. 

🙏🌺🙏 Iso kiitos kaikille omaa alaansa ja osaamistaan jo esitelleille ja markkinoineille asiantuntijoille mielenkiintoisista ja mieleenpainuvista alustuksista. Jokainen EloMEntorin Energiailloissa ollut alustaja saa vuoden ajan oman esittelynsä jälkeen maksuttoman osallistumisen näihin iltoihin.

Tule sinäkin esittelemään omaa alaasi tai edustamiasi tuotteita EloMEntorin iltoihin. Ole yhteydessä Anneen 040-7715180 tai elomentor@gmail.com tai näiden sivujeni yhteydenottolomakkeen kautta.

2. EloMEntorin Ergonomiaillat

Etänä tai nyt myös kodeissa toteutettavissa EloMEntorin Ergonomiailloissa Anne liittää ”EloMEntorin TakeCare” ajattelulla kehon ergonomian, lihaskunnon, hemmottelun tai yleisen hyvinvoinnin aina johonkin toimintaan niin kasvojen, kehon kuin kodin puhtautta ja hyvinvointia lisäävien tuotteiden esittelyssä.

Haluaisitko sinä emännöidä tällaisia kutsuja? Katso alta aiheita jo pidetyistä kutsuista. Voit kutsua kaveri- ja työporukkaa, sukuasi tai naapureitasi ja tarjota heille infoa HomCaren tuotteista ja aiheeseen sopivasta EloMEntorin näyttämästä kehonhuollosta. Ole yhteydessä, niin järjestetään kutsut etänä tai livenä. Kevät ja kesäkeleillä voin pitää esittelyjä vaikka ulkona. Sovellan kyllä ilolla ohjelman eri muotteihin.

Nähdään ja tehdään ekoteko!

HomCaren ja NaturCaren esiteltävät tuotteet ovat 98% biohajoavia, pääosa vedettömiä ja todella tiiviisti pakattuja tähdäten mahdollisimman pieneen luonnon rasitukseen. Käytettäessä pieniä määriä tämä näkyy myös käyttäjän kukkarossa: yksi pullollinen laimennosta tai pieni määrä ainetta pesukertaa kohti maksaa alle euron. BioSwipe-sarjan tuotteista käytetään probiootteja eli hyviä bakteereja lisäämään puhdistus- ja hoitotehoa sekä pidentämään pintojen puhtaana pysymistä. Probiootit tuotteissa lisäävät itsellemme terveempää ympäristöä ja vaikuttavat myös parempaan sisäilmaan.

Jos kiinnostuit, niin seuraa facebook Elomentor -sivun ilmoittelua tai kysy lisää Annelta elomentor@gmail.com tai viestillä 040-7715180. Voit halutessasi lukea itse lisää tuotteista ja tehdä mahdollisia tilauksia http://www.homcare.fi/anneanttila

EloMEntorin Ergonomiailtojen sisältöjä:

💙 ”Puhtaus & Annen salsa”

Tässä saat Juha Haverisen oivat vinkit kodinhoitoon tehokkaiden, taloudellisten ja turvallisten HomCare-tuotteiden esittelyssä. Liikettä lanteisiin saadaan Annen ohjaamasta salsasta.

💙 ”Kirkkautta kesään & ketteryyttä kehoon

Annen omat vinkit niin ikkunan- ja autonpesuun tai terassille ja mökkikauteen. Lisäksi juhlakenkien kunnostamista ja helpotusta mattopyykille. Tehokkaat ekologiset tuotteet ja ergonomiavinkit. Kiinnostuitko? Järjestetäänkö teillä HomCare-kutsut? Kysy lisää Annelta 040-7715180. Tervetuloa!

💙”Ryhtiä kasvoihin & kasvolymfa”

Etänä zoomissa tai paikanpäällä Anne esittelee kasvojen iltapuhdistusta NaturCaren tuotesarjalla. Lisäksi opettelemme yhdessä rentouttavan ja kasvoja heleyttävän omatoimikasvolymfan. Tule mukaan!

💙Pyykit puhtaiksi facebook-live, joka on HomCare Suomi sivuston esitys:

https://www.facebook.com/201141669927985/videos/1380583142344848

Ota oppia noista vinkeistä ja tutustu lisää tuotteisiin http://www.homcare.fi/anneanttila

💙”Pyykkäämällä puhtia pakaroihin” etänä Anne

Etänä zoomissa Anne pyykkäillessään kertoo HomCaren pyykinpesuaineista ja niiden käytöstä. Samalla hän keksii pyykkäämisen lomaan yhdistettäviä liikkeitä pakaraseudulle. Pakaralihaksemme ovat ikääntymisemme turvan tae! Tule mukaan treeniin!

💙”Kroppa kuntoon keittiöhommissa” etänä Anne

Etänä zoomissa puhdistetaan keittiön sotkuja ottamalla kropan ergonomia ja kropantreenaus mukaan antamalla tasapainoosi treenausta, lihaksiisi liikettä sekä niveliisi notkeutta. Samalla tutustut tehokkaisiin vinkkeihin lian irrottamisesta tai helposta päivittäisestä avusta keittiöpuhtaudessasi kätevillä ja tehokkailla tuotteilla. Tule linjoille saamaan arkeesi iloa ja kehoosi eloa!

💚 HomCare 💚 NaturCare 💚 EloMEntorin TakeCare

💚 http://www.homcare.fi/anneanttila 💚

3. EloMEntorin luennot

Yhä enemmän terveydenhuoltomme kuormittuu erilaisten terveyshaittojen lisääntymisen myötä ja sen kantokyky alkaa olla katkeamassa. Voisiko olla mahdollista helpottaa tuota tilannetta omalta kohdalta, jolloin pienillä arjen huomioilla voisimme enemmän pitää huolta omasta terveydestämme ja hyvinvoinnistamme? Terveytemme haasteet voivat kummuta eri hyvinvoinnin osa-alueilta, joten niiden lähempi tarkastelu voisi olla paikallaan.

3.1 Sinä olet elämäsi tärkein ihminen

EloMEntor järjestää tilaisuuksia, joissa keskiössä olet Sinä itse. Elämyksellisten tilaisuuksien, joko yksittäisen luennon, koko luentosarjan tai vapaamman keskustelutilaisuuden tavoitteena on löytää keinoja ylläpitää ja kohentaa omaa hyvinvointia ja etsiä tapoja omasta terveydestä huolehtimiseen. Löydämme vinkkejä niin fyysisestä, psyykkisestä kuin sosiaalisesta hyvinvoinnista itsellemme sovellettaviksi. Esille tulee myös tärkeänä osana henkisen hyvinvoinnin osuus terveytemme ylläpidossa.

Luentojen sisällöissä paneudumme niihin arjen asioihin, joihin voimme itse vaikuttaa; syömiseen, juomiseen, nukkumiseen, ravintolisien tai päihteiden käyttöön, liikkumiseen, ulkoiluun, stressin hallintaan, ajattelutapoihimme, uskomuksiimme, tunteisiimme, käyttäytymiseemme erilaisissa tilanteissa jne. Lisäksi mietimme terveyshaasteidemme juurisyitä ja keinoja niihin vaikuttamiseen.

Kaikissa tilaisuuksissa tehdään vaihtelevasti erilaisia harjoitteita, joihin voit halutessasi osallistua. Harjoitteet sisältävät erilaisia läsnäolo-, hengitys-, venyttely- ja itseä hoitavia harjoitusosioita. Mahdollisesti tauolla on tarjolla järjestäjän kanssa sovittuna jotakin teemaan sopivaa välipalaa, maistiaisia ja tietysti kuumaa juomaa.

Teemoja luentoihin ovat Terveys ja yleinen hyvinvointi, Ravitsemus ja yleinen hyvinvointi, Kehoterveys ja fyysinen hyvinvointi, Aivoterveys, muisti ja psyykkinen hyvinvointi sekä Yhteys itseen ja muihin – sosiaalinen ja henkinen hyvinvointi.

3.2. Loppuelämäni ensimmäinen päivä

Luentosarjassa paneudutaan elämän käännekohtaan, jossa on halu muutokselle. Kuinka teen muutoksen? Kuinka etenen? Mitä kehoni kertoo? Entä jos väsymys on hidasteena? Käymme aiheita läpi laajasti niin ravitsemuksen kuin muiden elämänmuutosten osalta. Tutustut itseesi niin kehosi kautta kuin tunteidesi ja ajatustesi äärelle pysähtyen.

Tutkimme kehomme eri elinjärjestelmiä ja niiden kuntoon vaikuttavia asioita. Huomaat, että jo pienillä muutoksilla ajattelussasi on merkittävä vaikutus toimintaasi ja sitä kautta suuri vaikutus kehosi vointiin. Entä kuinka vaikuttavat pienet hienosäädöt toiminnassasi? Sitä on mielenkiintoista seurata päivittäisten arkirutiiniesi kohdalla. Lisäksi sinun yksilöllisyytesi on tärkeä, niinpä saat luennoilta poimittua juuri itsellesi tärkeitä asioita tähän hetkeen sovellettavaksi. Luentosarja kulkee rinnallasi!

Luentojen aiheita mm. Suurenmoinen suolisto ja Ainutlaatuiset aivot, Mahtava myrkynpoistojärjestelmä ja Nauravat nivelet, Ilmiömäinen immuunipuolustus ja Mieletön mieli, Syleilevä sydän ja Säteilevä sielu

3.3. Kipu ja ravitsemus

Luentosarja koostuu kolmesta osiosta, joissa käsitellään kivun juurisyitä, kaiken keskiössä olevaa suolistoa ja erityyppisiä kipua lieventäviä tekijöitä niin ravinnosta kuin terveyden eri osa-alueilta. Luennoilla käsitellään asiat konkreettisesti ja helppoja käytännön vinkkejä esitellen. Kipua lähestytään monesta eri näkökulmasta ja sen vaikutuksia pohditaan syvemmin. Ravitsemusta tarkastellaan laajasti ja jokaisella kerralla saadaan kotiin konkreettisia vinkkejä arkeen sovellettaviksi. Luentojen yhteydessä on mahdollisuus seurata omaa tilannettaan alku- ja loppukartoituksen avulla, siksi luennot olisi suotavaa pitää vähintään kuukauden välein.

Luentojen aiheet: Kipu ja ravitsemus I – juurisyiden jäljillä, Kipu ja ravitsemus II – kaiken takana on ihmeellinen suolisto ja Kipu ja ravitsemus III – pienten muutosten vaikutukset

Kokemukselliset luennot työyhteisöille, harrasteryhmille, kaveriporukoille tai kuntien asukkaille

Kaikkien EloMEntorin luentosarjojen luentoja voidaan käyttää räätälöitynä erilaisten työyhteisöjen ja harrasteryhmien kanssa tai vaikka kunnan asukkailleen järjestämissä terveyttä edistävissä tilaisuuksissa. Kokemukselliset luentotilaisuudet muodostavat parhaimmillaan jatkumon, joiden kautta osallistuja voi saada selkeyttä koko elämänpiirinsä alueisiin. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, varsinkin elämäntapamuutoksissa.

Pääosin jokainen EloMEntorin luento-osio on aihepiirissään itsenäinen luentonsa, johon pääsee hyvin mukaan vaikka ei olisi käynyt vielä muissa. Suositeltavaa on kuitenkin osallistua useampaan luentoon, sillä silloin mahdollisten muutosten seuraaminen on helpompaa ja näin saa parhaan annin sisällöistä.

Koko luentosarjan sisältävässä kokonaisuudessa osallistuja saa osallistumiskertojensa mukaan EloMEntorin yksilöohjauksesta alea. Esimerkiksi ne ketkä osallistuvat samalla kaudella jokaiseen luentosarjan tilaisuuteen saavat lisäksi yhden EloMEntorin yksilöohjauksen (90min/norm. 110€) -50% alennuksella. Muille -10% ensimmäisestä yksilöohjauskäynnistä.

🌻 Sinä olet elämäsi tärkein ihminen -luentotilaisuuksia on ollut jo synnyinpaikkakunnallani Valtimolla vuonna 2021. Katsotaan missä ja milloin on seuraava EloMEntorin luento tai keskustelutilaisuus? Haluaisitko ehdottaa sitä minulle? Ole yhteydessä elomentor@gmail.com

4. EloMEntorin elämysretriitit

EloMEntor haluaa koota ihmisiä yhteen ja antaa vuorovaikutukselle voimaa. EloMEntorin elämykselliset arki-illat saavat rinnalleen nyt EloMEntorin Elämysretriitit. Opit tulevien teemaretriittien aikana nauttimaan pienistä asioista, yksinkertaisuudesta, omasta kehollisuudestasi ja läsnäolosta niin itsen kuin yhteisön kanssa. Lisäksi löydät eri koulukuntien tapoja elämän tarkasteluun, asioista puhumiseen ja tunteittesi tutkailuun. Opit yhdistämään tunteita kehosi viesteihin sekä löydät sukulaisuuden tai sisaruuden voimasta jotain merkityksellistä.

Sinä olet tärkein!

Sinä olet tärkein -retriitin aikana on tarkoitus antaa aikaa itsellesi rauhoittua kodinomaisessa ympäristössä tietyn teeman ympärille pienen porukan kanssa. Paloheinässä Annen puutalokodissa nautit kiireettömästä ohjelmasta, kehoa ja mieltä hellivistä elämyksistä ja puhdistavasta ruoasta. Voit halutessasi myös yöpyä retriitin yhteydessä.

Hinta määräytyy osallistujien määrästä, oheisohjelmasta, erikoisruokailuista, aiheesta ja päivän pituudesta sekä mahdollisesta yöpymisestä.

Jos kiinnostuit, niin kysy lisää Annelta tai ehdota uutta aihetta tai teemaa elämysretriittiin! Jos kiinnostuit yleensä EloMEntorin kaupunkiretriitti-ideasta, niin tulemaan pitämään kurssia omasta aiheestasi Paloheinään, Helsinkiin. Ole yhteydessä Anne 0407715180. 

Olet sydämellisesti tervetullut eloMEntorilaisten yhteisöön❣

Aiheita elämysretriitteihin

✨⚜✨Astrologia

💫💞💫 Tunteet ja niiden herättely

🥰🧡🥰 Sisaruussuhteet

🌿😋🌿 EloMEntorin Eväät: Tattarihapanjuurileivän leivontaopetus

⚜🤸‍♀️⚜ Sukellus itseen

⭐🔮⭐ Eloisan Elämän etsintä

Jos kiinnostuit, tilaa EloMEntorin hyvinvointia lisäävä luento, terveyttä ja elämäniloa lisäävä luentosarja, kokonaisvaltainen elämysretriitti tai erilainen keskustelutilaisuus yhteisöllesi ❤

🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆

🌻 EloMEntorin Eväät: Tattarihapanjuurileivän leivontaopetus

Annen ohjauksessa opit uuden taidon eri vaiheet, saat mukaasi juuren ja nautit lämpöisestä tunnelmasta ja maistiaisista pikku joukkiolla Annen keittiössä Paloheinässä. Leivästä saat itsellesi ja läheisillesi maistuvaa, gluteenitonta leipää (voit muuttaa sen itse myös ruisleiväksi) ja juuresta saat helpon ja maukkaan pohjan piirakoihin ja pizzaan. Mukaan mahtuu 4- 6 henkilöä. Päivän hinta on 55-80€. Hanki kaverillesi lahjaksi ja tulkaa yhdessä oppimaan hyödyllinen taito!

5. EloMEntorin ”Elävät kädet” käsityöillat UUTUUS

Jos kiinnostusta löytyy, niin voisimme kokoontua yhteen pohtimaan sukan kantapään neulomista, räpikkäiden tekoa tai helpompia tapoja tehdä edellisiä. Yhdessä illan istuminen pikku tekemisen äärellä on voimaannuttavaa uuden oppimista niin itsestä kuin omista taidoista. Lisäksi EloMEntor yhdistää; tulee uusia tuttavia ja kenties ystäviä.

Ilmoittele kiinnostustasi Annelle 040-7715180. Laitetaan Elävät Kädet alkuun. Tiesithän, että kätemme ovat sydämemme jatke, joten niillä tekeminen tekee meille kokonaisuudessaan hyvää!

⚜☀⚜☀⚜☀⚜☀⚜☀⚜☀⚜☀⚜☀⚜☀⚜☀⚜☀⚜☀⚜☀⚜☀⚜☀⚜☀⚜☀⚜☀⚜☀⚜☀⚜☀

Jos kiinnostuit tulemaan mukaan tilaisuuksiin, niin ole yhteydessä minuun http://www.elomentor.fi/yhteystiedot yhteydenottolomakkeella tai viestillä 040-7715180/Anne.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan ❤ ❤ ❤

Tapahtumien yhteyteen on mahdollista varata Annelta lähipäiville myös yksilöllisiä käsittely- tai ohjausaikoja.

Nähdään❤ Voi hyvin❣

%d bloggaajaa tykkää tästä: