EloMEntorin tapahtumia

EloMEntorin järjestämiä tapahtumia:

  1. EloMEntorin Energiaillat
  2. EloMEntorin Ergonomiaillat
  3. EloMEntorin luennot:
    1. Sinä olet elämäsi tärkein ihminen -luennot
    2. Loppuelämäni ensimmäinen päivä- luennot
    3. Kipu ja kokonaisvaltainen ravitsemus
  4. EloMEntorin Elämysviikonloput

Näihin tapahtumiin voit osallistua EloMEntorin toimitiloissa tai voit järjestää illan kotonasi kutsumalla oman kaveriporukkasi koolle. Ole yhteydessä Anneen ja seuraa ilmoittelua facebookista Elomentorin sivuilta https://www.facebook.com/profile.php?id=100064089309686. Lähetän myös halutessasi sinulle Elomentorin kuulumiset -uutiskirjeen muodossa niistä tietoa. Laita minulle kiinnostuksesi uutiskirjeeseen elomentor@gmail.com niin lisään sinut sähköpostilistalleni. Lisätiedot tai ilmoittautumiset tapahtumiin Annelle myös viestillä 040-7715180.

Syksyn 2022 tapahtumien yhteisiä teemoja ovat

💚 immuunipuolustuksemme vahvistuminen

💜 yksilöllisyys ja yhteisöllisyys, maailma ympärillämme

💛 empatia, omat valinnat ja oma polku

🧡 tunteiden ja kehon kuuntelu

Syksyn tärkeänä teemana on vahvan vastustuskykymme tukeminen ja ylläpitäminen. Siinä luomme mikrobistollemme pohjaa metsäretkellämme sekä hapantaikinajuurileivän tekemisen opettelussa. Myös sopivan, yksilöllisen ruokavalion löytyminen on tärkeää mm. kehon hiljaisen tulehduksen hillitsijänä. Stressin lasku ja sopivat vastustuskykyämme avustavat ravintolisät ovat esillä myös pimeimmän talven alettua. 

Moninaiset tunteet olivat viime kesänä omassa elämässäni tarkemman syventymisen alla. Niinpä EloMEntorin ohjelmassa ne näkyvät nyt tästä syksystä alkaen korostetummin. Elämysviikonlopun aiheena niihin paneutuminen olisi haaveenani ja katsotaan milloin se toteutuu. Omaa henkilökohtaista kouluttautumista aiheeseen olen myös syventämässä. Energiailloissa pääsemme erilaisia tunteita sivuamaan aistien kautta, oman itsen huolehtimiskäytäntöjen kautta ja siten, että rohkaistumme pyytämään apua omiin haasteisiimme ja antaisimme luvan itsellemme tulla kuulluksi ja nähdyksi.

Yhteisöllisyys EloMEntorin tapahtumissa on tärkeää; se että kuulut johonkin joukkoon, porukkaan ja EloMEntorin yhteisöön eloMEntorilaisena, on merkityksellistä. Vuorovaikutus ja yhteisössä toimiminen on uusimpien tutkimusten mukaan tärkeä myös terveytemme ylläpidossa. Tähän lisäantia tuovat EloMEntorin Elämysviikonloput Annen puutalossa Paloheinässä. Ne sallivat pienimuotoisuudessaan meidän pysähtyä itsemme äärelle pariksi päiväksi irti kaikesta muusta. Ei tarvita hienoja ulkoisia puitteita tai suureellisia resursseja vaan rauhallista paneutumista oman aitoon itseen, tunteisiin ja kehollisuuteen. Siellä pienen yhteisön keskellä, yhdessä muiden kanssa eri teemojen ympäröimänä, suurin viesti on ”Sinä olet tärkein”.

Syksyn 2022 ohjelmarunko:

🌻🌻🌻 Elokuu:

🌻Ke 10.8. klo 18-20 EloMEntorin Ihmeiden Ilta ja samalla UUDEN TERASSIN AVAJAISET 

Illan aikana EloMEntorin toiminnan esittelyä ja ilostuttamassa ihmeellisiä kokeiluja puutarhan kohteisiin, ja vähän muihinkin, HomCaren puhdistusaineilla. Kuinka huollan puutarhan kalusteita ja puhdistan ulkona olleita esineitä? Kuinka saan kodin likatahrat nopeasti häivytettyä? Kuinka saan kenkäni juhlakuntoon? Entä mitä teen tummiksi pinttyneille tee- ja kahvipannuille? Tuo halutessasi sinäkin oma haastavan likainen esineesi/vaatekappaleesi mukanasi, niin katsotaan mitä sille voidaan yhdessä tehdä.

Vapaa pääsy. Ilmoittaudu Anne 0407715180.

🌻Ke 31.8. klo 16.30-19.30 EloMEntorin Energiailta: ”Lumous” Villivihanneksia ja sieniä Paloheinän metsässä  

Viime syksynä saimme jo ihastuttavaa esimakua EloMEntorin puutarhassa pidetystä makumatkasta villiyrttiohjaaja, sienineuvoja ja eräopas Mari Kajasvirran opastuksella. Nyt EloMEntor järjestää Marin kanssa elämyksellisen illan Paloheinän metsässä. Annen ohjauksessa päästät kehosi aistimatkalle metsän lumoihin. Ilmoittautuneet saavat tarkemmat ohjeet lähempänä tapahtumaa.

Ilmoittaudu heti tai viikkoa ennen iltaa. Hinta 25€ (sähköpostilasku, maksu illan jälkeen)

 🍂🍂🍂 Syyskuu:

🍂La 3.9. klo 12-16 EloMEntorin Eväät: Tattarihapanjuurileivän leivontaopetus

Annen ohjauksessa opit uuden taidon eri vaiheet, saat mukaasi juuren ja nautit lämpöisestä tunnelmasta ja maistiaisista pikku joukkiolla Annen keittiössä Paloheinässä. Leivästä saat itsellesi ja läheisillesi maistuvaa, gluteenitonta leipää (voit muuttaa sen itse myös ruisleiväksi) ja juuresta saat helpon ja maukkaan pohjan piirakoihin ja pizzaan. Ilmoittaudu heti Annelle 040-7715180, sillä max 6 mahtuu kurssille. Päivän hinta on 80€.

🍂 Ke 14.9. 18-20 EloMEntorin Energiailta: ”Ketous”

Miksi nykyään on niin paljon erilaisia hienouksia syömisessä? Kenelle ne sopivat? Ketous-illan pääaiheena on ketogeeninen ruokavalio ja sen hyöty terveyden ylläpidossa. Aluksi Anne kertoo yleisesti eri ravintoaineiden merkityksestä terveydelle ja miksi ”kaikki” ei sovi kaikille. Ketoudesta antaa omakohtaisen esimerkin 15 vuoden kokemuksella terveydenetsijä, sosionomi Susanna Vettenranta. Ilta sisältää EloMEntorin ketomaistiaisia iltateen kera sekä yllätyslahjana tunnin kasvoakupunktio-koehoidon EloMEntorin hoitolaan.

Ilmoittaudu heti tai viimeistään viikkoa ennen iltaa. Hinta 25€ (sähköpostilasku, maksu illan jälkeen)

✨✨✨Lokakuu:

Ke 26.10. klo 18-20 EloMEntorin Energiailta: ”Empaattisuus” 

Illan alustajana on Ihminen tavattavissa- terapeutti Päivi Särkikoski. Päivi valaisee mitä on empaattinen keskusteluterapia, jossa sinä tulet kuulluksi ja nähdyksi. Sisällöt terapialle perustuvat Tommy Hellsten Instituutin terapeuttikoulutukseen. Illan aikana käydään läpi myös Annen johdolla kuinka tärkeää on pitää kaikin tavoin itsestään huolta.

Ilmoittaudu heti tai viikkoa ennen iltaa. Hinta 25€ (sähköpostilasku, maksu illan jälkeen)

☀☀☀ Marraskuu:

Ke 23.11. klo 18-20 EloMEntorin Energiailta: ”Suojaus” 

Immuunipuolustuksen tärkeyttä ei voi nyt vähätellä! Kesän aikana hankitut aurinkovitskut alkavat kulua hiljalleen ja tarvitsemme lisäbuustausta pimeälle ajalle ja mahdollisten flunssien varalle. Illan aikana tulet saamaan ravintolisäekspertin Katja Saarikosken lempeästi värähtelevän sointukylvyn kehollesi ja mielellesi. Loppuillasta kuulet Katjan ajankohtaiset, todella tärkeät vinkit kehosi solujen suojaukseen sekä tutkittua tietoa Pharma Nordin ravintolisien vaikutuksista vastustuskykymme tukemiseen. Samalla nautimme iltateestä EloMEntorin loihtimien, vastustuskykyämme lisäävien maistiaisten kera. 

Ilmoittaudu heti tai viimeistään viikkoa ennen iltaa. Hinta 25€ (sähköpostilasku, maksu illan jälkeen)

⚜⚜⚜ Joulukuu:

Ke 14.12 klo 18-20 EloMEntorin Energiailta: ”Vähyys”

Vähähiilihydraattisen ruokavalion esittely jatkaa ruokavalioteemaa ketogeenisen ruokavalion ”Ketous” esittelystä syyskuulta. Ruokavalio-illoissa korostetaan, että jokaisen ruokavalio on yksilöllinen, mutta erilaisista vaihtoehdoista voisi olla hyvä tietää vaikka oman tai läheisen terveyshaasteen kohdalla. Tänä iltana Anne kertoo hiilihydraattien vaikutuksesta kehossamme, niiden vähentämisen merkityksestä immuunipuolustuksellemme ja kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnillemme ja antaa keinoja arkeen hiilihydraattien vähentämisestä ruokaa tehdessä. Saat vinkkejä, maistiaisia ja keskustelun tuomia ajatuksia aiheesta mukaasi! Lisäksi istumme tunnelmallisten ja savuamattomien HomCaren Tlite- kyntilöiden keskellä nauttimassa maistiaisia vähähiilarisista herkuista.

Merkkaa kalenteriisi, jos kiinnostuit ja ilmoittaudu heti tai viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa

Hinta 25€ (sähköpostilasku, joka maksetaan vasta illan jälkeen) sisältää lisäksi iltateen ja pikku purtavaa.

☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀

Muita toivomuksia iltojen aiheiksi on tullut mm. Itämainen tanssi, EloMEntorin toiminnan esittely ja eri tunteita käsittelevät illat. Kerro sinä kiinnostuksesi edellä mainittuihin tai ehdota jotain muuta aihetta. 

💜💜💜Vuosi 2023

UUTUUS! ”Sinä olet oma tähtesi” EloMEntorin Elämysviikonloppu Paloheinässä Annen puutalossa TOTEUTUU KEVÄÄLLÄ 2023

Elämysviikonlopussa saamme opetusta astrologian perusteista, siitä kuinka voimme hyödyntää sitä arjessamme ja saamme tarkastella sitä kukin oman syntymäkarttamme avulla. Energisenä opettajanamme toimii astrologi, kouluttaja Terttu Haverinen. Kokonaisuuteen kuuluu myös, että Anne ohjaa sinua viikonlopun aikana rauhoittumaan itsesi äärelle erilaisten läsnäolo- ja joogatyyppisten harjoitteiden kautta. Ruokailut ja sekä tarpeen mukaan myös majoitus järjestyvät EloMEntorin toimesta. Toteutus joko yksi tai kaksipäiväisenä.

Olet sydämellisesti tervetullut ❤

Hinta 120€ (ei sis. majoitusta). Ilmoittautumiset yhteydenottolomakkeella ja lisäinfo Anne 0407715180.

✨EloMEntorin tattarihapanjuurileipäkurssi tammikuussa

Nelituntiseen päivään mahtuu niin tietoa, taikinan tekoa, leipomista kuin maistiaisia. Saat mukaasi kotiin oman taikinajuuren, ohjeet ja omatekemäsi maistiaiset.

Jos kiinnostuksesi heräsi, niin laita viestiä, suunnitellaan sopivaa ajankohtaa. Ilmoittaudu yksin tai kaverin kanssa. Suositeltavaa myös 3-6 henkilön pienporukoille.

Yhteydenottolomakkeen tai viestin kautta ilmoittautumiset ja lisäinfot Anne 0407715180.

Yleistä esittelyä tapahtumista:

1. EloMEntorin Energiaillat

EloMEntorin Energiailloissa kokoonnutaan yhteen Paloheinässä Annen puutarhassa tai sade- ja talvikeleillä olo- tai takkahuoneessa.

Hyvään elämään, elämän eri osa-alueiden parempaan hallintaan, terveyteen tai sen horjumiseen, hyvinvointiin ja sen ylläpitoon, niin ulkoiseen kuin sisäiseen kauneuteen, luontoon, ravintoon ja ravintolisiin tai muita kiinnostavia ajankohtaisia aiheita käsitellään asiantuntijoiden alustamina EloMEntorin Energia-illoissa. Alustajat, joilla on tilaisuus esitellä omia tuotteitaan, osaamistaan ja palveluitaan, ovat ulkopuolisia alansa osaajia. Ajoittain Anne vetää iltansa itse. Niin EloMEntorin Energia-illan kuin etäiltojen ”välipalana” on halutessanne teeman mukainen liikunnallinen tai toiminnallinen tuokio. Illat järjestetään noin kerran kuukaudessa tilanteesta riippuen lähi- tai etätapaamisina.

Voit vaikuttaa iltojen sisältöön itse ehdottamalla Annelle aihetta joko jo pidetyistä tai aivan uudesta sisällöstä. Anne etsii sopivan alustajan illan teemaan.

Illoissa on tarjolla teetä ja pientä purtavaa. Illan hinta on 25€ sähköpostilaskuna, joka maksetaan illan jälkeen.

Energiailtojen sisältöjä:

🌺”Suojaus & sointumaljat”

Rentoudumme ihanien sointumaljojen kanssa Katja Saarikosken johdattamana ja sen jälkeen kuulemme tutkittua tietoa häneltä mm. luonnollista suojaustamme lisäävistä Pharma Nordin ravintolisistä.

🌺”Taivas & hengitys”

Astrologi ja kouluttaja Terttu Haverinen perehdyttää meitä tuohon ikiaikaiseen tietoon planeettojen ja taivaankappaleiden vaikutuksesta meihin, elämäämme ja eri aikakausiin. Lisänä Annen hengitykseen liittyvä harjoitus ja halutessanne siihen liittyvän tuotteen esittely.

🌺”Testaus & meditaatio” ETÄILTA

Kuulemme etänä Vilma Kohosen esittelyä Nordic Laboratoriesin Athene-geenitestauksesta, jonka yhteyteen otamme levollisuuttamme lisäävän iltameditaation Annen ohjauksessa.

🌺 ”Puhtaus & Annen salsa” Juha Haverinen ja Anne

Tässä saat vinkkejä kodinhoitoon tehokkaiden, taloudellisten ja turvallisten HomCare-tuotteiden esittelyssä. Liikettä lanteisiin saadaan Annen ohjaamasta salsasta.

🌺 ”Tankkaus ” Annika Aro

NPG-ravintolisistä tiivis tietopaketti liikuntasuoritusta tehostamaan ja muutenkin auttamaan kehon toimintaa kokonaisvaltaisesti.

🌺 ”Muutos & Annen elinvoimavoimistelu” Ninat Mäkiaho ja Wikström sekä Anne

Kuinka löydän voimavarani ja pystyn muuttamaan elämäni suuntaa? Tässä avustavat Nina&Nina mielenkiintoisella lähestymistavallaan. Elinvoimaa kehoon saadaan Annen EloMEntorin viiden tiibetiläisen kautta.

🌺 ”Luottamus & meditaatio” Anne

Pysähdytään hetkeksi miettimään mitä luottamus on ja kuinka tärkeä sen löytäminen ja säilyttäminen on nykyajan arjen keskellä. Aiheesta tehdään myös oma luottamusmeditaatio-harjoitus.

🌺 ”Runsaus & Annen Dorikset” Mari Kajasvirta ja Anne

Villivihannesten uskomattomaan maailmaan tutustutaan ihanan Marin ohjauksessa Annen puutarhasta löydettyjen kasvien kautta. Luonnollisuutta kehoomme saadaan myös Doris-joogaharjoitteesta.

🌺 ”Pysähdys” Tanja Hakala

Kehomme kaipaa pysähdystä arkemme keskellä. On hyvä huomioida mitä pienillä liikkeillä ja hengitysharjoitteilla saadaan aikaan kehossamme.

🌺 ”Rentous” Tanja Hakala

Kehomme pysähtymistä jatketaan aktiivisella rentousharjoitteella, jolloin tehostetaan parasympaattisen hermoston toimintaa.

🌺”Opastus coachingiin” etänä Hilkka Aejmelaeus

Tärkeät kysymykset pysäyttävät sinut ajattelemaan asioita uudella tavalla. Saat konkreettisesti huomata kuinka pääset itseäsi pohdituttavassa asiassa eteenpäin Hilkan ohjauskysymysten myötä.

🙏🌺🙏 Iso kiitos kaikille omaa alaansa ja osaamistaan jo esitelleille ja markkinoineille asiantuntijoille mielenkiintoisista ja mieleenpainuvista alustuksista. Jokainen EloMEntorin Energiailloissa ollut alustaja saa vuoden ajan oman esittelynsä jälkeen maksuttoman osallistumisen näihin iltoihin.

Tule sinäkin esittelemään omaa alaasi tai edustamiasi tuotteita EloMEntorin iltoihin. Ole yhteydessä Anneen 040-7715180 tai elomentor@gmail.com tai näiden sivujeni yhteydenottolomakkeen kautta.

2. EloMEntorin Ergonomiaillat

Etänä toteutettavissa EloMEntorin Ergonomiailloissa Anne liittää ”EloMEntorin TakeCare” ajattelulla kehon ergonomian ja hyvinvoinnin aina johonkin toimintaan niin kasvojen, kehon kuin kodin puhtautta ja hyvinvointia lisäävien tuotteiden esittelyssä.

Haluaisitko sinä emännöidä tällaisia kutsuja? Katso alta aiheita jo pidetyistä kutsuista. Voit kutsua kaveri- ja työporukkaa, sukuasi tai naapureitasi ja tarjota heille infoa HomCaren tuotteista ja aiheeseen sopivasta EloMEntorin näyttämästä kehonhuollosta. Ole yhteydessä, niin järjestetään kutsut etänä tai livenä. Kevät ja kesäkeleillä voin pitää esittelyjä vaikka ulkona. Sovellan kyllä ilolla ohjelman eri muotteihin.

Nähdään ja tehdään ekoteko!

HomCaren ja NaturCaren esiteltävät tuotteet ovat 98% biohajoavia ja todella tiiviisti pakattuja tähdäten mahdollisimman pieneen luonnon rasitukseen. Käytettäessä pieniä määriä tämä näkyy myös käyttäjän kukkarossa: yksi pullollinen laimennosta tai pieni määrä ainetta pesukertaa kohti maksaa alle euron. BioSwipe-sarjan tuotteista käytetään probiootteja eli hyviä bakteereja lisäämään puhdistus- ja hoitotehoa sekä pidentämään pintojen puhtaana pysymistä. Probiootit tuotteissa lisäävät itsellemme terveempää ympäristöä ja vaikuttavat myös parempaan sisäilmaan.

Jos kiinnostuit, niin seuraa facebook Elomentor -sivun ilmoittelua tai kysy lisää Annelta elomentor@gmail.com tai viestillä 040-7715180. Voit halutessasi lukea itse lisää tuotteista ja tehdä mahdollisia tilauksia http://www.homcare.fi/anneanttila

EloMEntorin Ergonomiailtojen sisältöjä:

💙 ”Kirkkautta kesään & ketteryyttä kehoon

Annen omat vinkit niin ikkunan- ja autonpesuun tai terassille ja mökkikauteen. Lisäksi juhlakenkien kunnostamista ja helpotusta mattopyykille. Tehokkaat ekologiset tuotteet ja ergonomiavinkit. Kiinnostuitko? Järjestetäänkö teillä HomCare-kutsut? Kysy lisää Annelta 040-7715180. Tervetuloa!

💙”Ryhtiä kasvoihin & kasvolymfa”

Etänä zoomissa tai paikanpäällä Anne esittelee kasvojen iltapuhdistusta NaturCaren tuotesarjalla. Lisäksi opettelemme yhdessä rentouttavan ja kasvoja heleyttävän omatoimikasvolymfan.

💙Pyykit puhtaiksi facebook-live, joka on HomCare Suomi sivuston esitys:

https://www.facebook.com/201141669927985/videos/1380583142344848

Ota oppia noista vinkeistä ja tutustu lisää tuotteisiin http://www.homcare.fi/anneanttila

💙”Pyykkäämällä puhtia pakaroihin” etänä Anne

Etänä zoomissa Anne pyykkäillessään kertoo HomCaren pyykinpesuaineista ja niiden käytöstä. Samalla hän keksii pyykkäämisen lomaan yhdistettäviä liikkeitä pakaraseudulle.

💙”Kroppa kuntoon keittiöhommissa” etänä Anne

Etänä zoomissa puhdistetaan keittiön sotkuja ottamalla kropan ergonomia ja kropantreenaus mukaan antamalla tasapainoosi treenausta, lihaksiisi liikettä sekä niveliisi notkeutta. Samalla tutustut tehokkaisiin vinkkeihin lian irrottamisesta tai helposta päivittäisestä avusta keittiöpuhtaudessasi kätevillä ja tehokkailla tuotteilla.

💚 HomCare 💚 NaturCare 💚 EloMEntorin TakeCare

💚 http://www.homcare.fi/anneanttila 💚

3. EloMEntorin luennot

Yhä enemmän terveydenhuoltomme kuormittuu erilaisten terveyshaittojen lisääntymisen myötä ja sen kantokyky alkaa olla katkeamassa. Voisiko olla mahdollista helpottaa tuota tilannetta omalta kohdalta, jolloin pienillä arjen huomioilla voisimme enemmän pitää huolta omasta terveydestämme ja hyvinvoinnistamme? Terveytemme haasteet voivat kummuta eri hyvinvoinnin osa-alueilta, joten niiden lähempi tarkastelu voisi olla paikallaan.

3.1 Sinä olet elämäsi tärkein ihminen

EloMEntor järjestää tilaisuuksia, joissa keskiössä olet Sinä itse. Elämyksellisten tilaisuuksien, joko yksittäisen luennon, koko luentosarjan tai vapaamman keskustelutilaisuuden tavoitteena on löytää keinoja ylläpitää ja kohentaa omaa hyvinvointia ja etsiä tapoja omasta terveydestä huolehtimiseen. Löydämme vinkkejä niin fyysisestä, psyykkisestä kuin sosiaalisesta hyvinvoinnista itsellemme sovellettaviksi. Esille tulee myös tärkeänä osana henkisen hyvinvoinnin osuus terveytemme ylläpidossa.

Luentojen sisällöissä paneudumme niihin arjen asioihin, joihin voimme itse vaikuttaa; syömiseen, juomiseen, nukkumiseen, ravintolisien tai päihteiden käyttöön, liikkumiseen, ulkoiluun, stressin hallintaan, ajattelutapoihimme, uskomuksiimme, tunteisiimme, käyttäytymiseemme erilaisissa tilanteissa jne. Lisäksi mietimme terveyshaasteidemme juurisyitä ja keinoja niihin vaikuttamiseen.

Kaikissa tilaisuuksissa tehdään vaihtelevasti erilaisia harjoitteita, joihin voit halutessasi osallistua. Harjoitteet sisältävät erilaisia läsnäolo-, hengitys-, venyttely- ja itseä hoitavia harjoitusosioita. Mahdollisesti tauolla on tarjolla järjestäjän kanssa sovittuna jotakin teemaan sopivaa välipalaa, maistiaisia ja tietysti kuumaa juomaa.

Teemoja luentoihin ovat Terveys ja yleinen hyvinvointi, Ravitsemus ja yleinen hyvinvointi, Kehoterveys ja fyysinen hyvinvointi, Aivoterveys, muisti ja psyykkinen hyvinvointi sekä Yhteys itseen ja muihin – sosiaalinen ja henkinen hyvinvointi.

3.2. Loppuelämäni ensimmäinen päivä

Luentosarjassa paneudutaan elämän käännekohtaan, jossa on halu muutokselle. Kuinka teen muutoksen? Kuinka etenen? Mitä kehoni kertoo? Entä jos väsymys on hidasteena? Käymme aiheita läpi laajasti niin ravitsemuksen kuin muiden elämänmuutosten osalta. Tutkimme kehomme eri elinjärjestelmiä ja niiden kuntoon vaikuttavia asioita. Huomaamme, että jo pienillä muutoksilla ajattelussamme on merkittävä vaikutus toimintaamme ja sitä kautta suuri vaikutus kehomme vointiin. Jokaisen yksilöllisyys on tärkeä, niinpä jokainen saa luennoilta poimittua juuri itselle tärkeitä asioita tähän hetkeen sovellettavaksi. Luentosarja kulkee rinnallasi!

Luentojen aiheita mm. Suurenmoinen suolisto, Ainutlaatuiset aivot, Mahtava myrkynpoistojärjestelmä, Nauravat nivelet, Syleilevä sydän, Ilmiömäinen immuunipuolustus, Mieletön mieli, Säteilevä sielu

3.3. Kipu ja ravitsemus

Luentosarja koostuu kolmesta osiosta, joissa käsitellään kivun juurisyitä, kaiken keskiössä olevaa suolistoa ja erityyppisiä kipua lieventäviä tekijöitä niin ravinnosta kuin terveyden eri osa-alueilta. Luennoilla käsitellään asiat konkreettisesti ja helppoja käytännön vinkkejä esitellen. Kipua lähestytään monesta eri näkökulmasta ja sen vaikutuksia pohditaan syvemmin. Ravitsemusta tarkastellaan laajasti ja jokaisella kerralla saadaan kotiin konkreettisia vinkkejä arkeen sovellettaviksi. Luentojen yhteydessä on mahdollisuus seurata omaa tilannettaan alku- ja loppukartoituksen avulla, siksi luennot olisi suotavaa pitää vähintään kuukauden välein.

Luentojen aiheet: Kipu ja ravitsemus I – juurisyiden jäljillä, Kipu ja ravitsemus II – kaiken takana on ihmeellinen suolisto ja Kipu ja ravitsemus III – pienten muutosten vaikutukset

Kokemukselliset luennot työyhteisöille, harrasteryhmille, kaveriporukoille tai kuntien asukkaille

Kaikkien EloMEntorin luentosarjojen luentoja voidaan käyttää räätälöitynä erilaisten työyhteisöjen ja harrasteryhmien kanssa tai vaikka kunnan asukkailleen järjestämissä terveyttä edistävissä tilaisuuksissa. Kokemukselliset luentotilaisuudet muodostavat parhaimmillaan jatkumon, joiden kautta osallistuja voi saada selkeyttä koko elämänpiirinsä alueisiin. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, varsinkin elämäntapamuutoksissa.

Pääosin jokainen EloMEntorin luento-osio on aihepiirissään itsenäinen luentonsa, johon pääsee hyvin mukaan vaikka ei olisi käynyt vielä muissa. Suositeltavaa on kuitenkin osallistua useampaan luentoon, sillä silloin mahdollisten muutosten seuraaminen on helpompaa ja näin saa parhaan annin sisällöistä.

Koko luentosarjan sisältävässä kokonaisuudessa osallistuja saa osallistumiskertojensa mukaan EloMEntorin yksilöohjauksesta alea. Esimerkiksi ne ketkä osallistuvat samalla kaudella jokaiseen luentosarjan tilaisuuteen saavat lisäksi yhden EloMEntorin yksilöohjauksen (90min/norm. 110€) -50% alennuksella. Muille -10% ensimmäisestä yksilöohjauskäynnistä.

Sinä olet elämäsi tärkein ihminen -luentotilaisuuksia on ollut jo synnyinpaikkakunnallani Valtimolla vuonna 2021. Katsotaan missä ja milloin on seuraava EloMEntorin luento tai keskustelutilaisuus? Haluaisitko ehdottaa sitä minulle? 🥰 Ole yhteydessä elomentor@gmail.com

4. EloMEntorin elämysviikonloput

EloMEntor haluaa koota ihmisiä yhteen ja antaa vuorovaikutukselle voimaa. EloMEntorin energiaillat saavat rinnalleen nyt lokakuussa EloMEntorin Elämysviikonloput. Opit tulevien teemaviikonloppujen aikana nauttimaan pienistä asioista, yksinkertaisuudesta, omasta kehollisuudestasi ja läsnäolosta niin itsen kuin yhteisön kanssa. Lisäksi löydät eri koulukuntien tapoja elämän tarkasteluun, asioista puhumiseen ja tunteittesi tutkailuun. Opit yhdistämään tunteita kehosi viesteihin sekä löydät sukulaisuuden voimasta jotain merkityksellistä. Aiheet ja teemat jatkuvat ensi vuoden puolelle ja osa vielä on suunnitteluasteella.

Sinä olet tärkein!

Viikonlopun aikana on tarkoitus antaa aikaa itsellesi rauhoittua kodinomaisessa ympäristössä tietyn teeman ympärille pienen porukan kanssa. Paloheinässä Annen puutalokodissa nautit kiireettömästä ohjelmasta, kehoa ja mieltä hellivistä elämyksistä ja puhdistavasta ruoasta. Voit halutessasi myös yöpyä kotonasi, jos asut lähellä. Viikonloppujen hinta määräytyy osallistujien määrästä, oheisohjelmasta, erikoisruokailuista, aiheesta ja päivien pituudesta.

Jos kiinnostuit, niin kysy lisää Annelta. Ehdota uutta aihetta elämysviikonlopun tai energiaillan teemaksi tai jos kiinnostuit tulemaan pitämään kurssia omasta aiheestasi Paloheinään, Helsinkiin, niin ole yhteydessä. Olet sydämellisesti tervetullut❣

Alustavia aiheita tuleviin elämysviikonloppuihin

✨⚜✨Astrologia

💫💞💫Tunteet ja niiden herättely

🥰🧡🥰 Sisaruussuhteet

Jos kiinnostuit, tilaa EloMEntorin luento, luentosarja, elämysviikonloppu tai keskustelutilaisuus yhteisöllesi tai osallistu järjestettäviin tilaisuuksiin ❤

Jos kiinnostuit tulemaan mukaan tilaisuuksiin, niin ole yhteydessä minuun http://www.elomentor.fi/yhteystiedot yhteydenottolomakkeella tai viestillä 040-7715180/Anne.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan ❤ ❤ ❤

Luentotilaisuuksien yhteyteen on mahdollisuus varata Annelta lähipäiville myös yksilöllisiä käsittely- tai ohjausaikoja.

Nähdään❤ Voi hyvin❣

%d bloggaajaa tykkää tästä: