Rumpurentous

EloMEntorin Intuitiivinen Rumpurentous

Olipa kerran niin, että Anne halusi tehdä hoitorummun itselleen. Hänellä oli mielessään kuva ihanan iloisesta, lempeän pyöreästä tummakehikkoisesta, keltaisella poronnahalla päällystetystä rummusta. Mutta kuinka kävikään? Kaikki ei mennytkään alkusuunnitelmien mukaan.

Rummun tekovaiheessa Annelle valikoitui käsiin vaalea, kahdeksankulmainen haapainen kehikko. Sitten myös nahan värjäysvaiheessa keltainen ei tuntunut istuvan ajatuksiin ja rummun henkeen. Poronnahan alkuväriksi valikoitui yötaivaan sininen, joka sai pienen liotuksen jälkeen rinnalleen syvän tummanpunaisen ja juurevuutta huokuvan väripuhalduksen. Näistä muovautui kuivumisen kautta universumin avaruutta ja lempeää fuksiaa väreilevä, rauhoittava ihanuus, jonka kumea ääni niin rauhoittaa ja rentouttaa kuin vie Sinut mielikuvamatkalle omaan sisäiseen maailmaasi tai juuri sinne, mikä siinä hetkessä on Sinun kannaltasi tärkeintä.

EloMEntorin Intuitiivinen Rumpurentous sisältää rauhallisessa ympäristössä makuulla tai istuen toteutettavan rummutussession, johon sisältyy myös Annen Intuitiivisen Energiahoidon hengitys- ja maadoittumisharjoituksia. Rummutuskokemus on jokaisella yksilöllinen, jossa rummun kalvon värähtely resonoi kehosi ja solujesi kanssa saaden aikaan siinä hetkessä tarpeen olevaa.

Rumpurentoutuksen yleisenä tarkoituksena on rentouttaa niin kehoasi kuin mieltäsi. Sen kumea ääni voi syventää kehosi kokonaisvaltaista tuntemusta värähtelyn ja kumean rummunäänen kautta. Se voi syventää kehon kokonaisvaltaista rentouden kokemustasi ja mahdollistaa aineenvaihdunnan vilkastumisen lihaksissasi. Yksilöllisellä tasolla joillakin rumpurentous voi herättää tunteita, selkeyttää ajatuksia, luoda uusia ideoita tai se voi herätellä sisäisten lukkojen avautumista.

Voit yhdistää EloMEntorin Intuitiivisen Rumpurentouden

  • Fysio- ja lymfaterapiakäsittelyihin
  • Rentouttaviin hoitoihin
  • 💛💛JOULUTARJOUKSEEN 💛💛 sisältyen BONUKSENA kaikkiin joulukuun aikana varattuihin EloMEntorin 90min. ohjauksiin (ravinto-, liikunta ja henkinen hyvinvoinnin ohjaus)

%d bloggaajaa tykkää tästä: